in , , ,

Figyelem libsik! Soros György maga írt több cikkében is arról, hogy van egy terve: migránstömegek letelepítése Európában

Soros szerint a megmaradók értékesebbek lesznek

A migránsok is csak a spekuláns eszközei

 

Soros György maga írt több cikkében is arról, hogy van egy terve: migránstömegek letelepítése Európában. Az egyik könyvéből, A nyílt társadalom című kötetből pedig az is kiderül, hogy mindez egy nagyobb politikai agenda része. A végső cél a nemzetállamok lebontása, a hagyományos értékrendek felszámolása és egy új embertípus létrehozása.

  • A nyílt társadalom magjait vetjük el, és biztos vagyok abban, hogy a magok egy része gyökeret fog ereszteni
  • A veszteség hatalmas lesz, de a megmaradók rendkívül értékesek lesznek
  • A globális nyílt társadalom létrehozása mindenképpen magában foglalná a belügyekbe való beavatkozást is

Soros György végső célja a nemzetállamok lebontása, a hagyományos értékrendek felszámolása és egy új embertípus létrehozása, mindehhez pedig eszközként kívánja felhasználni a harmadik világból Európába áramló migránsok tömegeit – derült ki a kormány Szél Bernadett Soros-tervet firtató adatigénylésére adott válaszából. A nemzetközi tőzsdespekuláns évekkel ezelőtt írta meg A nyílt társadalom című könyvét, s ebben világosan fogalmazott szándékairól.

Fotó: Reuters

spekuláns nem titkolja: a betelepítés érdekében dotál szervezeteket és hálózatokat

A kötet lapjain kifejtette, hogy célja a globális nyílt társadalom létrehozása.

– Ő ezt úgy fogalmazta meg, hogy „a nyílt társadalom magjait vetjük el, és biztos vagyok abban, hogy a magok egy része gyökeret fog ereszteni. A veszteség hatalmas lesz, de a megmaradók rendkívül értékesek lesznek éppen azáltal, hogy olyan kevesen vannak.” Szerinte „a globális nyílt társadalom létrehozása mindenképpen magában foglalná a belügyekbe való beavatkozást is”.

Arról is vall, hogy „amikor konstruktív beavatkozásról beszélek a nyílt társadalom felépítése érdekében, a külföldi segítségnyújtásra gondolok. Tulajdonképpen ezt teszik az alapítványaim, és ezt kellene tennie a nyílt társadalmak szövetségének is” – olvasható az LMP miniszterelnök-jelöltjének küldött, és a kormány honlapján közzé tett levélben.

A dokumentumban felhívják a figyelmet a Soros-hálózat befolyásszerzésére is, s idéznek a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egyik, 2016 augusztusában kiszivárgott jelentéséből, amiben az áll: „támogattuk a terület befolyásos szereplőit, beleértve az agytrösztöket, a politikai elemzőközpontokat, a civil társadalom hálózatait és azok szereplőit, hogy alakítsák a migrációs politikát, és befolyásolják a migráció szabályozását és végrehajtását meghatározó regionális és globális folyamatokat”. Figyelemre méltó az is, hogy Soros György több ízben folytatott titkos tárgyalásokat az Európai Unió prominenseivel: Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök mellett eddig idén két uniós bizottsági alelnökkel és három biztossal találkozott zárt ajtók mögött.

A kormány felidézte válaszában a spekuláns cikkeit, amelyekből a nemzeti konzultációban is közöltek szemelvényeket. S emlékeztették Szél Bernadettet arra, hogy a jelenleg zajló nemzeti konzultáció aktualitását a migrációs helyzet rendezési terve adja, amelyet nem rég készített el az unió LIBE bizottsága. A koncepcióban Soros elképzelései köszönnek vissza, ráadásul a testület azt is előírná, hogy a nem-kormányzati szervezeteket (például a Soros által támogatott egyesületeket, alapítványokat) be kell vonni a betelepítési eljárásokba.

– Ha ez a terv életbe lépne, Magyarországon azok a szervezetek is koordinálhatnák a betelepítéseket, amelyek átláthatatlan módon, külföldről kapják támogatásaik jelentős részét. Azok a szervezetek, amelyek korábban feljelentették Magyarországot azért, mert állításuk szerint hazánk nem bánt megfelelően a bevándorlókkal. Ilyen körülmények között rögtön érthetővé válik, hogy Soros György magyarországi szervezetei miért nem akarják bevallani külföldi támogatásaikat – olvasható a levélben.

(Nagy Áron, magyaridok.hu)

Nem akármilyen orosz támogatás ukrán nyelvtörvény ügyben – Orosz külügy: Moszkvát és Budapestet aggasztja az „elukránosítás” politikája

ÉLJEN! – Megvan az első magyar világbajnok teniszező!