in ,

Egy roppant hiteles pécsi Momentumos jelölt – igazi vándormadár :D

Ez oszt igen! :D

Körömi Attila egykori fideszes, majd jobbikos képviselő lesz a Momentum pécsi jelöltje – számolt be a hvg.hu hétfői cikkében.

A jelenleg tanárként dolgozó férfi a Fidesz parlamenti képviselője volt 1998-tól 2004-ig, sőt Páva Zsolt mostani fideszes honatya kampányfőnökeként is dolgozott korábban– írta meg róla a Szabad Pécs. A Fidesz képviselőjeként 2002-ben még az olimpia mellett gyűjtött több ezer aláírást, azóta már a budapesti ötkarikás játékok elleni kampánnyal híressé vált Momentumot támogatja. A hvg.hu-nak Körömi Attila elismerte: ha budapesti lenne, mindennap a NOlimpia-standok mögött állt volna, és segítette volna az aláírásgyűjtést, ezúttal az olimpia ellen.

Fotó: MTI/Beliczay László

Körömi 2006-ban még jobbikosként az ÁSZ épületénél

Amikor 2004-ben a Jobbikhoz sorolt, azt nyilatkozta a pártról: vállalni kell a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, övék a jövő.

– Az ember maximum egyszer válthat pártot, de ez többször elképzelhetetlen, még saját oldalon is – fogalmazott első váltása után a ma már momentumos Körömi. Később szakított a Jobbikkal is, mert egy MDF-szerű, konzervatív pártot akart. Korábbi mondatára úgy reagált a hírportálnak: talán kicsit patetikusan fogalmazott akkor, de az biztos, hogy tényleg a Momentum az utolsó pártja. A hvg.hu információja szerint Körömi kereste fel a Momentumot, hogy szívesen lenne náluk politikus, és tizenkét év után visszatérne a parlamentbe.

– Korábban szerelemként tekintettem a pártomra, ma már csak eszköz a Momentum, de az én polgári értékeim nem változtak – összegezte nézeteit Körömi.

(Szilágyi Anna, magyaridok.hu)

Totál elhallgatás övezi a hírt – 3,3 milliárd jut a fogyatékossággal élőket segítő szolgálatoknak

Gulyás Gergely: Leninék hatalmának 100 milliónyi halott lett a következménye