in , ,

A Momentum az a párt, amire senki sem kíváncsi az utcán

Momentum, a ,,markánsan Európai párt”

Mi van???
Ezt a címbeli megállapítást Bedő Dávid momentumos újdonász, a HírKlikk bolgárgyörgyös csevegőjében jelentette ki.

Mennyivel szimpatikusabb lehetne sokak számára, ha közössége önmeghatározásakor Bedő Dávid magyar identitású pártként hivatkozna a Momentumra és az európaiság, amúgy fából vaskarikája csak ezután hagyná el a száját.

Azt is mondja az úrfi, hogy:
,,Kicsiben, de akár nagyban, az Európai Unióban kormányzóképes alternatívái vagyunk a Fidesznek.”
Kérem a tisztelt olvasókat, hogy kapaszkodjanak, mert tovább is tart még Bedő szómenése:
,,Nem megy egyről kettőre az, hogy fideszesből momentumos vagy bármilyen más szavazó legyen.” – de ők természetesen rajta vannak ennek elérésén, teszi hozzá a magát államférfiúi magasságba képzelő nyikhaj.

Bedő pártja, mint Fidesz szavazókat vonzó mágnes, hol él ez az ember?
Ezen kívül megtudhatjuk tőle, hogy ők /ki mások?/ rendelkeznek víziókkal, tervekkel, valamennyien hótiszták és számtalan eredményt fel tudnak mutatni és rizsa, rizsa és rizsa a köbön fél órán keresztül, ami már-már örökkévalóságnak tűnik az óvatlan hallgató számára.
Azt gondolom, hogy a Momentum kormányzóképességét még a fikciós irodalom jelesei is erőteljes túlzásnak tekintenék.

Fideszesből momentumos meglátásom szerint nemhogy egyről a kettőre, de háromra és négyre sem lesz, mi több, erre a csalfa bedői reményre tökéletesen igaznak érzem azt az állítást, hogy ,,a párhuzamosok a végtelenben találkoznak.” A félreértések elkerülése érdekében mondom, hogy a két párhuzamos természetesen a Fidesz és a Momentum jelen esetben. Bedőék vonatkozásában e két egyenes találkozása a végtelenben is teljességgel kizárt.

Fideszesből momentumos? Még leírva is sértő a feltételezés, nemhogy kimondva. Esélye kb annyi, mint az ötöslottó telitalálatának, sőt állítom, hogy bármely egyéb szerencsejáték nyerési esélye szignifikánsan magasabb mint az, hogy egy fideszes momentumossá avanzsáljon.

Az írásomhoz csatolt kép világosan mutatja, hogy momentumossá válni akaró tömegek nem hullámzanak a standjuk előtt, mögött, mellett, az odarendelt mosolygós, egy szem elkötelezettjükön kívül. Nulla érdeklődőből a Momentumra váltani akaró fideszesek száma ebből következően igen nagy pontossággal a nulla körül alakul.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 
 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Hivatalos: Karácsony Gergely nem állna ki vitázni Vitézy Dáviddal – A főpolgármester gyáva

Friss! Cseh Katalinék uniós botránya miatt több helyszínen is házkutatást tartott a NAV