in , ,

Egy félművelt és egy műveletlen szánalmas vitája – Puzsér saját szellemi önkielégítésének végeredményében fetreng

És élvezi

Minket ez a gagyi vita nem érdekel. Minket az érdekel, hogy ki mit tesz le a nemzet asztalára, ki mennyire hasznos vagy káros a magyar társadalom számára.

 

Egy biztos: Majka semmi olyan különös dolgot nem tett le a nemzet asztalára, de nem is söpört le onnan semmit, amiért ennyit kéne vele foglalkozni. Nem találjuk ártalmas fickónak. Ezért vele nem is kell foglalkozni szerintünk. Van, aki szereti a zenéjét, van, aki nem. Ennyi. Nem több. A bulvár-szórakoztatóipar terméke.

 

Puzsér más helyzet. Ő rosszabb, mint egy elefánt a porcelánboltban. Nemcsak a porcelánt töri össze, hanem el is tapossa az egész boltot, benne a tulajdonossal. Az egyik legnagyobb puzséri károkozás maga az volt, hogy elindult a főpolgármesteri címért. A protest szavazatoknak köszönhetően, éppen az a 4.4%  hiányzott Tarlósnak, amit Puzsér kapott. Ezért Puzsér rettenetesen káros ember, mert egy olyan kretént, komplett idiótát küldött ezzel a 4.4%-al Budapest élére, aki miatt most egész Budapest szív, és szív, és még szív 3 évig legalább. Puzsér azóta sem kért bocsánatot, helyette szellemi önkielégítéseit „kell” olvasnunk, majd bővített mondatait, mint lelki maszturbáció és annak végtermékét (melyben saját maga is belefetreng), szerencsétlen félművelt fröccsenéseit keni ránk, ami persze valójában senkit sem érdekel. De ő büszke arra, hogy szépen tud fogalmazni, még ha össze-vissza is beszél, és kivetíti baromságait, majd a saját kis buborékjának világán keresztül átszűrve a teljes valóságot félreértelmezve élvezkedik önnön gondolatain, amit feltételezünk, hogy annak megírása után 100x elolvas, és elégedetten biccent fejével saját magának, majd bal kezével a jobb vállát megpaskolva élvez el agyilag, ha már máshogyan nem képes.

Tehát Puzsér Róbert jobb, ha letekeri saját hangerejét, és kussol, egészen addig, amíg bocsánatot nem kér azért, hogy Karácsony Gergelyt közvetett módon, de Budapest élére ültette.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Agyhalál: saját városa kórházával is hadakozik Maki

Atomjaira hullik a Jobbik – Jakab végjátéka – Feloszlatta magát az egri jobbik, kilépett a Jobbik debreceni alelnöke a pártból