in

BRÉKING! TERROR! Tömeges gázolás és lövöldözés New York-ban – Több halott!

Hat ember meghalt, tizenöten megsérültek a New York-i World Trade Center közelében.

Hat ember meghalt, tizenöten megsérültek a New York-i World Trade Center közelében.


Egy gépjármű hajtott a bicikliútra, amelyen gyalogosok is közlekedtek, majd lövöldözés kezdődött Manhattan utcáin, helyi idő szerint kedd délután három óra körül. A rendőrség egy embert őrizetbe vett, és megerősítette, hogy több áldozat és sérült van.

Az AP hírügynökség eddig 6 halottról és 15 sérültről tud.

Szemtanúk beszámolói alapján azt írták, a lövöldöző pickupjával egy iskolabusznak is nekirohant. A közelben van a Stuyvesant középiskola. A BBC beszámolója szerint a pickup biciklisek közé hajtott, mielőtt a lövések eldördültek volna.

Az NBC csatorna értesülései szerint  a pickup először biciklisek közé hajtott, majd nekiment egy kirakatnak. A sofőr kiszállt, ekkor kezdett el lövöldözni. A Fox és a Haaretz értesülései szerint a sofőr a lövések leadása előtt azt kiáltotta, hogy „Allhu Akbar”.

Eddig minden jel arra mutat, hogy terrortámadás történt.

A New York-i rendőrség arra kérte az embereket, hogy kerüljék a Chambers Street és West Street környékét. Innen nem messze található egyébként a 9/11 emlékmű, amelyet a World Trade Center áldozatainak állítottak.

A New York-i rendőrség a twitterén megerősítette, hogy több áldozat és sérült van. Vizsgálják, hogy terrortámadásról van-e szó.

A rendőrség is megerősítette, hogy elfogták a támadót.
 (888.hu nyomán)

Mindenszentek

Ezt osszátok meg minden libsinek! A libsi média hazudik Tiborzcól – Tiborcz: A média egy része hazudik rólam