in ,

Az ellenzék szerint Orbán felelős a 12000 halottért. E logika alapján viszont Orbánnak köszönhető hogy meggyógyult 300 ezer magyar

Vegyük a liberális logikát

Nagyjából 20 ezerszer megírtuk, hogy liberálisnak lenni maga az önellentmondás, a meghasonulás és az illogika is egyben.

Támogatni azt a bevándorlást, aminek egyenes következménye a liberalizmus és a liberálisok felszámolása a vallási fundamentalisták által.

Támogatják, hogy a tojásokban ne lehessen a csirkéket elpusztítani, mert azok 7 naposan már éreznek, eközben az abortuszt már 9 hónapos korban, tehát a születés pillanatában végre lehet hajtani egyes amerikai államokban.

Támogatják az egyneműek házasságát, eközben szidják a keresztényeket, miközben templomban akarják őket összeadni azokban az országokban, ahol ezt engedélyezik..

 

És még sorolhatnánk az ellentmondásokat, de most térjünk rá a lényegre: az ellenzék szerint a 12 ezer halottról személyesen Orbán Viktor tehet és nem a vírus.

Ok, rendben. Fogadjuk el ezt a tételt. De akkor e logika és tétel alapján, a meggyógyult 300 ezer magyar is Orbán Viktornak köszönhető.

Úgyhogy kedves libernyákok: ehhez tartsátok magatokat!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A jobboldal rádiójában (Rádió1) gúnyolódtak Balázsék Müller Cecílián – Mert az ugye szerintük vicces, hogy életveszélyesen megfenyegették – Videó

Újabb német tévécsatorna diktatúrázza Magyarországot – Eközben internálótáborok jöttek létre Németországban a Covid szabályokat megszegőknek