in ,

Bohár Dani: Karácsony „506 millió” Gergely

Ez a nagyvad mozgalma, vagyis az ő balhéja.

„És akkor Perjés Gábor kinyitotta a csomagtartót, betette a sporttáskát (benne félmilliárd), lecsukta, beszállt a kocsiba, aztán átjött Hegyeshalomnál. Itthon kipakolta, szétválogatta a különféle valutákat, majd 19-et fordulva bepakolta a bankba az 506 milliót. Volt, amikor »csak« 4 gurigát vitt be, de akadt olyan is, amikor majdnem 70 milliót. Mindezt készpénzben!

Ez konkrétan a kilencvenes évek alvilági hangulata. Legalja.

Normális esetben ezt követően Karácsony Gergelynek még aznap le kellett volna mondania. Ugyanis nyilván Perjés Gábor, a 99 Mozgalom elnöke nem magától találta ki, hogy ennyi pénzzel flangáljon. Erről bizony Karácsonynak is tudnia kellett, sőt! Ez az ő mozgalma, vagyis az ő balhéja.

A pénz létét a nagyvad nem is tagadta, de azt találta írni, hogy ezt az 506 millió forintot »adománygyűjtő ládákban« »mikroadományokból« szedték össze. Igen, mi pedig teljesen hülyék vagyunk. Karácsony 99 Mozgalmának sehol nem voltak »adománygyűjtő ládái«, illetve azt is kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy 506 milliót néhány hét alatt össze lehet gyűjteni »mikroadományokból«.”

 

 

(Bohár Dániel)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Varga Judit kimondta a lényeget: Európába vissza kell hozni a demokráciát – Videó

Orbán Viktor az asztalra csapott és beszólt Brüsszelnek: ” Ki felel azért, hogy csőd közelébe sodorták az EU-t?” – Videó – Rendkívüli beszélgetés