in ,

Bayer Zsolt – Ez az a Románia, amely a hazai ellenzék bezzegországa

Egyre inkább úgy tűnik, a „caracali rém” által elkövetett szörnyűségek – amelyek ismét megrázták a román kormányt – valójában úgy kellettek a hatalomnak, mint egy falat kenyér.

Románia előttünk jár

Egyre inkább úgy tűnik, a „caracali rém” által elkövetett szörnyűségek – amelyek ismét megrázták a román kormányt – valójában úgy kellettek a hatalomnak, mint egy falat kenyér. Ugyanis immáron két hete minden erről szól, elterelve a figyelmet az igazi botrányról.
Miről is van szó?

Miközben a CIA irányításával folyik a „harc” a korrupció ellen, a román hatóságok – rendőrség, ügyészség, titkosszolgálatok – tudtával és segítségével kiskorú román lányokat „közvetítettek” a deveselui amerikai rakétabázison szolgáló amerikai katonáknak és időnként gazdag osztrák cégvezetőknek is. Miután az amerikai katonák ráuntak a 14–17 éves lányokra, a román bűnbandák sok lányt eladtak nyugat-európai prostituálthálózatoknak.

Nemrégiben kezdett az ügy kiderülni, egyrészt a román Libertatea napilap nyomán, másrészt azért, mert egy odahurcolt lány fel tudta hívni a segélyhívó számot, ám a hatóságok, csakúgy, mint a caracali rém által meggyilkolt kislány esetében, egyszerűen nem reagáltak. A román sajtó azt írja, a Caracal szélén álló No Name nevű panzióban zajlottak az amerikai katonák és a kiskorú lányok találkozói. Több lány jelezte aktus előtt, hogy ne bántsák őket, mert még kiskorúak, de a kuncsaftokat ez a legkevésbé sem érdekelte.

Az egész iszonyat beleilleszthető egy másik históriába, amely egészen másról, mégis ugyanerről szól. És persze a román „jogállamról”. Kezdjük Basescuval. Basescunak nemrég volt egy dölyfös mondata: „Olyan autonómia lesz Székelyudvarhelyen, mint amilyen Caracalban.” A szemünk láttára bontakozik ki a valódi caracali autonómia: az egymással együttműködő román maffia és a román hatóságok teremtették meg a saját autonómiájukat a törvények ellenében.

S hogy eddig milyen út vezetett? Maradjunk még egy kicsit Basescunál! A szekus besúgó tengerésztiszt még államfőként megfogalmazta az örök érvényű román geopolitikai doktrínát – figyelem, szó szerinti idézet következik! –: „Két szentjánosbogár közül – USA és Németország – mindig a nagyobb szentjánosbogarat kell leszo…ni.” Hát mi tagadás, Basescu megtette. Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár – emlékszünk még arra a némberre? – egyszer csak ellátogatott Bukarestbe, ahol kijelentette, hogy „a korrupció nemzetbiztonsági kérdés”.

Basescu azonnal megértette, ki a nagyobb szentjánosbogár, és a román Nemzetvédelmi Tanácson keresztül létrehozta a DNA-t, a korrupció elleni ügyészséget. Élére pedig odatették Laura Codruta Kövesit, aki haladéktalanul nekilátott a korrupció elleni harcnak, miközben testvére gondtalanul sikkasztott el százmilliókat az állami tulajdonú Romgaz nevű cégből. De Kövesi nem ért rá ilyen apróságokkal foglalkozni, neki börtönbe kellett juttatnia egyebek mellett a kolozsvári magyar alpolgármester asszonyt, aki egy segítségért cserébe koncertjegyeket (!) fogadott el egy kolozsvári magyar vállalkozótól, azokat pedig szétosztotta rászoruló gyerekek között. Ezért kapott letöltendő börtönt.

Ezenfelül az is dolga volt Kövesinek, hogy megvádolja és perbe fogja a magyar polgármestereket. Így járt egyebek mellett Mezei János, Gyergyószentmiklós és Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere. Végül mindkettejüket felmentették a vádak alól bűncselekmény hiányában, de tönkretették, meghurcolták, ellehetetlenítették őket. Kövesi parancsára és asszisztálásával. Basescu és Kövesi együtt felelősek a „caracali autonómiáért”, s persze mindazok, akik Amerikából irányítják őket. A demokrata párti árnyékhatalom és a CIA. Basescu pedig ma EU-képviselő, Kövesi pedig készülődik az ­európai ügyészség élére. Ezek ketten a legocsmányabb hazaárulást követték el, hát persze, hogy az EU-ban a helyük. Nyilván ott is meglesz a megfelelő feladatuk.

A szentjánosbogár pedig tovább repked. Nem valószínű, hogy mostanában valaki lecsapná. És az amerikai katonák használta gyereklányok sem fogják megkapni soha azt az elégtételt, ami járna nekik. A Kövesik és a Basescuk nem fognak ráérni ilyen csip-csup ügyekre.

Ez az a Románia, amely a hazai ellenzék bezzegországa.

(Bayer Zsolt, magyarnemzet.hu)

A lengyeleknek új hősük van! Véleményt nyilvánított volna a keresztény fiú a Pride-on, elvitte a rendőrség (Videóval!)

Ettől az ellenzék tele fogja sírni a párnáját! 4,9 százalékkal nőtt a GDP a második negyedévben