in ,

Az USA leszólt Ursulának – Az USA szerint nem segíti eléggé az ukránokat Európa

A tél próbára teszi az Ukrajnával kapcsolatban kialakult nyugati egységet

A tél próbára teszi az Ukrajnával kapcsolatban kialakult nyugati egységet, mivel az USA kevesli az Európa által nyújtott segítséget – számolt be a Financial Times. A cikkben kitérnek az amerikai időközi választásra is, mivel a lap szerint az kulcsfontosságú lesz az orosz-ukrán háború kimenetelével kapcsolatban. Hozzátették,  a republikánusok várhatóan elhódítják legalább a Képviselőházat és nem biztos, hogy ki fognak tartanak Kijev mellett.

Kifejtették: ukrán szemszögből érthetetlen, hogy az EU miért totojázik ennyit, amikor mozgósítania kellene anyagi forrásait. Úgy vélik, az EU valóban segíteni akar, “néhány szélsőjobboldali vezető kivételével, mint Orbán Viktor”, aki rendszeresen orosz-amerikai tárgyalásokat sürget.

 

 

A gazdasági visszaesés és az energiahiány kezdi szorongatni a kontinenst, így kérdés, hogy a vezetőkben megvan-e az akarat, hogy növeljék az Ukrajnának nyújtott segítséget. Ha nem, az bizonyosan csak fokozza az USA dühét

– olvasható az elemzésben.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 


 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Hoppá! Újabb ársapkák bevezetéséről dönthet a kormány

Az orosz elnök belengette, hogy Magyarország követelhetne területeket Ukrajnától – Reagált a magyar külügyminisztérium Putyin felvetésére