in ,

Az EU még kicsit szívatja a briteket, de már nem sokáig – A brit gazdaság hamarosan végre felszabadul, és durva fejlődésnek indul

Felemelkedés lesz

Megszületett végre a BREXIT megállapodás! Agyrém kategória, hogy évekkel a népszavazás után sikerült csak az elválás. Természetesen a nemzetközi Hálózat próbálta megakadályozni a kilépést. Elbukták. 

 

A britek már tudják, vagyis évekkel ezelőtt, a népszavazás alkalmával a többség már tudta, hogy ez a brüsszelita brancs nem egy gazdasági közösség, hanem egy politikai, autoriter, liberális, Európa kivégzését végrehajtó gazember társaság.

Abba ne menjünk bele, hogy a már hódítókkal igencsak megfertőződött Egyesült Királyság képes lesz-e a hódítókkal telerakott országukat kitisztítani, de egy biztos: a BREXIT-tel csak könnyebb lesz a tisztulási folyamatok elindítása. Már ha erre van politikai igény.

Lényeg a lényeg: az EU-ból való kiválás nehéz volt ugyan a briteknek, de politikai, gazdasági szempontból az ország hatalmas felemelkedés elé néz. Hamarosan megérzik a szabadság, és a korlátlan gazdasági lehetőségek ízét. Nincs 7-es cikkellyel való fenyegetés, nem lesznek kötelezettségszegési eljárások, nem lesz politikai nyomás, és zsarolás. Megszűnik. Nagy lehetőségek elé néznek a britek. Nézzük meg 2 év múlva, hogy áll az Egyesült Királyság, és mi lesz az EU-ban. Zongorázni lehet majd a különbséget.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Az MTI rosszul végzi a munkáját, így pedig a Köztévé és a többi jobboldali sajtó is megfertőződik a manipulatív hírekkel – Vérszegény hírek külföldről

Kozma Imre atya végre kimondta: hitehagyott Európa