in , ,

Az MTI rosszul végzi a munkáját, így pedig a Köztévé és a többi jobboldali sajtó is megfertőződik a manipulatív hírekkel – Vérszegény hírek külföldről

AFP, Reuters – ezeket el kéne már felejteni

A V4NA hírügynökség nem véletlenül jött létre. Az orosz RT is igencsak hasznos híreket szokott megosztani nemzetközi témákban, mégsem vesz át tőlük semmit az MTI.  Miért nem?

Sajnos a Köztévé is, meg a Hír Tv- is pl. csak Reuters, AFP és egyéb liberális nemzetközi ügynökségektől vesz át, sokszor nem valós, vagy direkt liberális szóhasználatban megfogalmazott híreket az MTI-n keresztül. Jóhiszeműen a jobboldali tévék is azt gondolják, hogy ezek valós hírek, amit az MTI átvesz a Reuterstől pl. Pedig általában vagy manipuláltan tálalják a nemzetközi eseményeket, vagy más, fontos híreket hallgatnak el.

Ismételjük: a V4NA V4-es hírügynökség nem véletlenül jött létre. Ami még mindig kevés, de ott van pl. az RT, onnan is lehetne mit szemlézni. Az MTI-ben persze még mindig dolgoznak kommunista ivadékok, és libernyák csicskák. A helyzet pedig ezért ilyen szomorú.

Így viszont a nemzetközi híreket mi is csak egy liberális szemüvegen (AFP, Reuters) keresztül kapjuk meg, ami teljesen torz!

ÉBRESZTŐ! Ébresztő, jobboldal! Ébresztő, MTI! Ébresztő, kormány!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Moldova elesett! Meg sem lepődünk: Moldova új elnöke 2007-ben még Gyuribá’ NGO-jának tagja volt

Az EU még kicsit szívatja a briteket, de már nem sokáig – A brit gazdaság hamarosan végre felszabadul, és durva fejlődésnek indul