in ,

A Zorbán lop – És akkor Magyarország aranytartaléka a harmincszorosára nőtt!

Micsoda lopás!

Az arany a legjobb befektetés.

Nézzük, hogy lop a Zorbán e téren is.

 

Az MNB 1924-es alapítása óta tart aranytartalékot. Az aranytartalék állománya a második világháborúig emelkedett, majd a háború végén az MNB legendás „Aranyvonatán” mintegy 30 tonna súlyú aranytömböt és aranypénzt menekített ki a jegybank az ausztriai Spital am Pyhrn-be. A kimenekített aranytartalék teljes mértékben visszakerült az ország tulajdonába a háború lezárását követően, ami fedezetként támogatta a magyar gazdaság stabilizációját és a pénzügyi konszolidációt az új fizetőeszköz, az idén 75 éves jubileumát ünneplő forint bevezetésekor.
A rendszerváltás idején a Magyar Nemzeti Bank akkori vezetésének döntése következtében Magyarország aranytartaléka több lépcsőben 46 tonnáról 3,1 tonnára csökkent, és a készlet egészen 2018-ig változatlan maradt.
Az MNB hosszútávú nemzet- és gazdaságstratégiai szempontok alapján először 2018-ban döntött az aranytartalék jelentős növeléséről, amelynek keretében 2018 októberében az aranytartalék szintje a korábbi állomány tízszeresére (3,1 tonnáról 31,5 tonnára) emelkedett, amivel az MNB felzárkózott a régiós országok aranytartalékainak szintjéhez. Aktuális vásárlásaival az MNB a 2018-ban elkezdett folyamatot folytatta.

 

Most a 2018-as szint háromszorosára nőtt az aranytartalék, ami 94,5 tonna, és ami egyben a 2010-es szint HARMINCSZOROSA

 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „REKORD SZINTEN AZ ARANYTARTALÉKUNK! A 2010-ES SZINT HARMINCSZOROSÁRA, 94,5 TONNÁRA NŐTT MAGYARORSZÁG ARANYTARTALÉKA! 9২9.9 999.9 Co0g A BALOLDAL EGYSZER MÁR ELADTA AZ ARANYKÉSZLETÜNKET! NE HAGYJUK, HOGY ISMÉT ELHERDÁLJÁK! Elindult a maiposzt.hu a nemzeti hírfolyam!”

(forrás: Számok – a baloldal álhírek ellenszere fb oldal)

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – A maszk nélküli afgán ügynök vádolja a kormánypárti képviselőket, hogy nem hordanak maszkot

Kötter Tamás a Petry ügyről: a liberálisok az egész civilizációt terrorizálják – Videó