in

A világ tetején a magyar gátfutó – itt a bizonyíték!

A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs egyértelműen kimagaslik a mezőnyből, az elit tagjai közül sem veszi fel vele senki a versenyt

A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs egyértelműen kimagaslik a mezőnyből, az elit tagjai közül sem veszi fel vele senki a versenyt.

A magyar kiválóság, Baji Balázs ugorja a legnagyobbat a gátfutók közül! Ezt a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) friss tanulmánya minden kétséget kizáróan bizonyítja.

A vb-bronzos és Eb-ezüstérmes klasszis sprinter Instagram-oldalára kitett eredmény szerint – mely a tavalyi, londoni világbajnokság felvételeinek elemzéséből derült ki – Baji az elrugaszkodástól a leérkezésig nem kevesebb mint négy métert tesz meg a levegőben. Ez nagyjából egy sportautó hosszának felel meg!

Az insidethegames.biz oldal írása szerint a távolságmérést a döntő résztvevői között a hatodik gátnál végezték. A tavalyi vb-n összesen 49 kamerával rögzítették a londoni Olimpiai Stadionban versenyző 730 atléta mozgását, ez alapján készítették el a tanulmányt – foglalja össze az MTI.

(forrás: Pintér M. Lajos, sport.blogstar.hu)

VESZTÉSRE ÁLL – Soros elismerte, hogy pénzével a világra erőltetett ideológiája vesztésre áll

LIBSI KUDARC – Trump: álhírekkel próbáltak éket verni az Egyesült Államok és Oroszország közé