in , ,

Egy magyar színész szerint Donáth Annáék egy külterületi tanyát sem tudnának eligazgatni, nemhogy egy egész országot

Kiállások helyett talán egy csöppnyi belátás

Kedves Donáth Anna!

Attól, hogy laptopja ,,kockás füzetét” margótól margóig teleírja a Momentum ,,hőstetteivel”, majd gondosan ellenőrizve, hogy az óvodai performanszaik közül még véletlenül se maradjon ki egyik se, aztán ctrl C, majd ctrl V ujjgyakorlatának megszokott mozdulataival kiteszi az évindító, államnői posztjai közé, nos ezeket politikai teljesítményük összegzéseként publikálni elég szárnyaszegett, mondhatni soványka teljesítmény.

Kis dolgozatában annyi, de annyiszor írja le, hogy kiállunk ezért vagy azért, már meg ne haragudjon, de nem inkább azért kellett volna KIÁLLNIA a Momentum élére történő visszatérésekor, hogy:

Szeretett Mókus-őrsöm itt vagyok, a Geliferit hívjátok vissza és utána egy tisztújító szavazáson, ha érdemesnek tartotok rá, akkor válasszatok meg elnökötöknek.
Én szerintem ezt nevezik KIÁLLÁSNAK, nem pedig a soron kívüliséget és az arcnélküli igazodást, azaz a nyugati mainstream farvízébe való szolgai BEÁLLÁST.
A felsorolt ,,vihar a biliben” tetteik egy ország egészének működtetésében egyébként szót sem érdemelnek.

Attól, hogy egy-egy adott ügyben akár csöppnyi igazságuk is lehet, már miért kellene a regnáló politikai garnitúrát tokkal-vonóval beszántani.

Pártjuk agytrösztjének jelesei feltették-e már maguknak a kérdést, hogy kormányzati pozícióban nem egy országot, de egy külterületi tanyát el tudnának-e problémamentesen működtetni?
Ha ráadásul ennek a tanyának a gazdája a kétkezi munkában hisz, nem pedig a folytonos szájtépésben és fogalmazzunk úgy, hogy ki nem állhatja az önökhöz hasonló pesti úri fiukat és lányokat, akkor mi lesz?

Végül merengjen el azon, hogy napjaink Magyarországa élhetőbb hely-e, mint a nyugati világ egyre több városa? Ha erre való egyértelmű rádöbbenésekor szeretett és óvott gyermekére pillant, remélem, hogy legalább az ő jövőjére tekintettel, cikkem olvasása után önt is a Fidesz támogatóinak népes táborában köszönthetem.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

Segíts nekünk, kérd értesítőnket!

Éves összegzés: rommá verte a Tv2 a ballib RTL Klubot!

Bognár Zsolt rögtön szétkapta a Népszava friss publicistáját, egy bizonyos Dr. Szilágyi Jánost