in ,

A mindent elkúró Böszme nyilatkozott Dunakeszin: „Én vagyok az ország legalulfizetettebb képviselője”

Hát ez LOL!

Gyurcsány Ferenc törhetetlen lendülettel járja az országot és biztosít egyszemélyes stand up comedy-t az általában reklámszatyrokkal, autóstáskával érkező szépkorú érdeklődőknek. Ahogy azt a volt miniszterelnöktől megszokhattuk, lakossági fórumain megpróbálja magát a nép egyszerű gyermekeként prezentálni, képzelt imázsát pedig kellemetlen történetekkel igyekszik alátámasztani. A főzésről, az erkölcsi tanulságokat tartalmazó igazságokról kedden Dunakeszin is lényegesen több szó esett, mint a politikáról. Egy fontos dolgot persze megtudhattunk: a bukott miniszterelnök szerint ő az ország legalulfizetettebb képviselője. 

A Fidesz lop, a DK megoldja a nyugdíjasok problémáit és rengeteg pénz hiányzik az oktatásból. Nagyjából ennek a három témának a metszéspontját lehetne Gyurcsány Ferenc országjárása origójának nevezni. A volt miniszterelnök politikai hanyatlása ellenére is elhiszi, hogy a visszatérése az ország élére egy valós opció, és jól láthatóan nem tudja elengedni kedvenc maréknyi rajongóját, akik minden “viccét” kitörő ovációval ünneplik. Ezek az emberek olyannyira hisznek még Gyurcsánynak, hogy amikor a DK elnöke arról beszélt Dunakeszin, hogy ő a legalulfizetettebb képviselő, akkor szinte meg is sajnálták, és nem jutott eszükbe az a néhány milliárd forint, amit Gyurcsány így-úgy összegyűjtögetett az évek során.

Gyurcsány Ferenc híveivel. Fotó: Horváth Péter Gyula/PS

Moralizálásból egyébként még mindig kimeríthetetlen Gyurcsány repertoárja, hiszen az országjáráson arról is szívesen beszél, hogy a politikát hogyan kell csinálni: normálisan végig kell gondolni dolgokat. Az persze már más kérdés, hogy ezt kormányzása alatt miért nem alkalmazta. A Momentumról is elég éles véleményt fogalmazott meg a bukott miniszterelnök, szerinte Fekete Győréket azért nem lehet meggyőzni az együttműködésről, mert még fiatalok, bennük van a tettvágy és korukból adódóan rendkívül makacsak is, ami miatt Gyurcsány szerint nem lehet rájuk haragudni. Saját bevallása szerint ő maga is ilyen volt, sőt.

Vicces, hogy épp Dunakeszin láthattuk élőben Gyurcsányt, hiszen itt pattant ki Radnóti Henrik DK-s képviselő botránya, amikor a testület megvonta tőle tiszteletdíját, mivel nem jelent meg július 27-én a testületi ülésen. A távolmaradását orvosi igazolással támasztotta alá, az ügy pikantériáját azonban az adja, hogy a képviselő egyáltalán nem járt az adott napon orvosnál… Sőt, Poroszlónál biciklizgetett. Azóta Varga Zoltán Péter jobbikos képviselő a szárnyai alá vette, és önjelölt prókátorként védelmezi Radnótit.

Az eseményen az Echo TV stábaja is jelen volt, akik a Czeglédy-botrányról kérdezték Gyurcsány Ferencet. Ismert, a DK-elnök családi cége több alkalommal is kisegítette az előzetesben ülő Czeglédy vállalkozását. Gyurcsány azt mondta: büszke rá és újra kisegítené a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással gyanúsított barátját, ha ő ezt kérné. A volt kormányfő megjegyezte, azt nem firtatta, Czeglédy mire költi a kölcsönadott összeget.

Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PS

(Pestisracok.hu)

Bemutatták a régóta várt, új magyar csuklós buszt

Szabó Bálint: „Egy év múlva ilyenkor már nem Botka Lászlónak fogják hívni Szeged polgármesterét” – AMEN