in ,

Jövőre 2006-ról fogunk szavazni – Maga Gyurcsány fogja megbuktatni az összefogást 2022-ben

Van rá esély

Az ember (főleg, ha baloldali szavazó) gyorsan, könnyen felejt. Tapossák a malmot napi 8 órában, és bizony milliók ilyenkor nem a politikával foglalkoznak, felejtenek. 

A fiatal szavazók pedig nem emlékezhetnek, pláne, ha az első szavazókra gondolunk.

Hazánk történelme már csak olyan, hogy nincs kellőképpen múltunk feldolgozva, fejben rendbe téve. Egy ilyen amnéziás társadalom pedig újra és újra becsapható.

Trianon, 56′, és 2006. Események, melyekre emlékeznünk, és emlékeztetnünk kell. Máshogy nem fog menni! A Fidesz úgy néz ki, rájött, hogy Gyurcsány: büdös. Gyurcsány nagyon büdös. Magyarország legelutasítottabb politikusa. Politikai bűzét Feri főként 2006-nak köszönheti. Akkor ő elkúrta. Végérvényesen. Feri azóta küzd 2006-os démonjaival, lényegében önmagával, saját lelkiismeretével, ha van olyanja egyáltalán.

A FEJÉTŐL BŰZLIK A HAL! Mivel Feri politikailag büdös, 2006 bűze árad a lopott villában lakó bukott exminiszterelnökből. És ez lehet 2022-ben a baloldal veszte.

A Fidesz ezt felismerte, tudja jól. Ezért a kampányt főként a Böszmére építi. Jól teszi.

Bízzunk a jó kampányban, az emberek minimális bölcsességében, és akkor 2022-ben a betonba tapossunk a MOSLÉKOT!

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Czeglédy pofára esett, ismét elbukott egy pert Budai Gyulával szemben

A valaha legjobb Rétvári Bence beszéd : „A Gyurcsány-korszaknak nem sikerei vannak, hanem áldozatai” – Rétvári beszéde vastapsot érdemelt a Parlamentben – Videó