in ,

Törökbálinton is kinyiffant az ellenzéki egység

Budapest és több megyei jogú város után most Törökbálinton esett szét a látszatellenzéki együttműködés

Budapest és több megyei jogú város után most Törökbálinton esett szét a látszatellenzéki együttműködés. A Pest megyei városban az MSZP sokkalt be, mivel nem kért többet egy álcivil szervezet gyűlölködő kampányából. Az ellenzék gyakorlatilag országszerte pár képviselői helyről vitázik, miközben a köztársasági elnök még a választás időpontját sem írta ki.  

Törökbálinton is teljesen szétesett az úgynevezett ellenzéki együttműködés. Még július elején látott napvilágot, hogy a városban 2018 novembere óta zajlottak az egyeztetések „a helyi lokálpatrióták és az ellenzéki politikai pártok között, ennek eredményeképpen a jelöltek a Törökbálint Holnap Egyesület színeiben mérettetik meg magukat októberben”. A nagy együttműködés még három hetet sem ért meg, mivel csütörtökön a helyi MSZP egy olyan szórólappal lepte meg a helyieket, amiből kiderült, hogy ők nem kérnek a nagy összeborulásból.

A helyi MSZP nem kér a nagy összeborulásból
Szentmiklósi-Tóth Tamás a levelében azt írta, hogy többek között azért nem akarnak részt venni az együttműködésben, mert az elkezdődött kampány stílusával „semmilyen jóérzésű baloldali ember nem tud azonosulni”. Úgy látja, a személyeskedés nem fog semmilyen eredményre vezetni, és ezért is elhatárolódnak az összefogástól. Úgy látszik tehát, a Pest megyei településen is szétesett a semmilyen érdemi támogatottsággal nem rendelkező ellenzéki erők összefogása.

(origo.hu nyomán)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A szennyvíz iszap biznisz mögött nem a Fidesz áll, hanem Bajnai! Ez öngól!

Botrány! Zsarolás miatt nyomoznak a DK nevű szekta ellen! Íme a részletek…