in , , ,

Patkánytempó – Gyurcsányné büszke magára, hogy a Fidesz ellen uszít Brüsszelben

Dobrev Klára sem rejtette véka alá, milyen boldoggá teszi, hogy három fideszes politikus kinevezését is elnapolták

Dobrev Klára sem rejtette véka alá, milyen boldoggá teszi, hogy három fideszes politikus kinevezését is elnapolták az Európai Parlament szakbizottságaiban. Gyurcsányné szerint az, hogy elnapolták a döntést, azt jelenti, hogy az Európai Néppárt és a Fidesz is menekülőre fogta. Azt is jelezte, hogy a történteket sikerként könyvelik el, ezért folytatják a harcot.

Gyurcsányné Dobrev asszony is elfelejtett sorba állni, amikor a hazaszeretet osztották. Ezt már első brüsszeli napján sikerült megmutatnia, amikor a Magyarország megbüntetéséért kardoskodó, egyoldalú, hazug jelentést firkáló Judith Sargentinivel fotózkodott az Európai Parlament folyosóján.

Már akkor sejthető volt, hogy túl sok jót nem várhatunk az újdonsült magyar EP-képviselőtől. Hétfői Facebook-posztja egyértelművé tette a gyurcsányi stratégiát: idegenben, külföldi támogatással kell legyőzni az itthon egyre erősödő, legyőzhetetlennek tűnő Fideszt és Orbán Viktort. A Demokratikus Kolíció nagyasszonya tehát ahelyett, hogy hazája érdekeit képviselné az Európai Parlamentben, arra akarja használni a testületet és képviselőségét, hogy bosszút álljon a régi ellenségen.

Büszkén harcol Európa ellenfelei ellen – jelentette ki Dobrev, ami politikai álláspontját ismerve egyet jelent azzal, hogy az Európai Egyesült Államokért harcol a nemzetállamok ellen, közte saját hazája ellen, a Soros-féle dollármilliárdokkal megtámogatott brüsszeliták kívánalmai szerint. Mondatait persze több ezer ellenzéki helyesli: ennyi lájkot dobtak a posztjára. Csaknem százan szívdobogást is éreztek e hazafi gondolatokat olvasva, sokan pedig gratuláltak Dobrevnek. Néhány lelkes DK-s még ötletel is azon, hogyan kellene most, segítséggel kiverni “ezeket a parlamentből”, vagy “korrupció vádjával” Brüsszelből megbuktatni az Orbán-kormányt. Dobrev Klára eközben a lengyel jobboldali politikusokat is gyalázza, mert azok szerinte egy kottából játszanak a Fidesszel.

Egymástól veszik a beteg, gonosz ötleteiket

– fogalmaz. Szerinte egyébként az őt kritizáló sajtó hazudik.

Nem a magyar ellenzék áskálódik a “nemzet kormánya” ellen, amikor megvonja a támogatást a jelöltjeiktől. Az európai demokraták tagadják meg a szélsőjobboldali pártok embereit.

Hozzáteszi, hogy a fideszes politikusok szakbizottsági alelnökké választásának megakadályozása “nagy nap”.

Ellenállunk otthon, ellenállunk Strasbourgban és Brüsszelben.

 

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Olasz sajtó: Von der Leyen megválasztása magyar diplomáciai siker

Agyhalál – Márki-Zay még mindig ott tart, hogy a bevándorlókat be kell fogadni és integrálni kell