in

Most kaptuk a hírt! Megszólalt Borkai Zsolt: Megbánta, de nem lép vissza – Videó

Először szólalt meg Győr fideszes polgármestere. Borkai Zsolt szerint a felvételek több éve készültek, és büntetőeljárást kezdeményez az ügyben

A NAPOKBAN RÓLAM MEGJELENT FELVÉTELEK TÖBB ÉVE KÉSZÜLTEK, AMELYEK RÉSZBEN MANIPULÁLTAK, ÉS RÉSZBEN IGEN VALÓDIAK. NEM VAGYOK RÁ BÜSZKE, ÉS SZERETNÉK ELNÉZÉST KÉRNI ELSŐSORBAN A CSALÁDOMTÓL. HIBÁZTAM ÉS MEGBÁNTAM. AZ UTAZÁSOMAT NEM KÖZPÉNZBŐL FINANSZÍROZTAM

– mondta a Győrplusz TV-nek adott nyilatkozatában Borkai Zsolt. Mint mondta: soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír, csakis manipuláció, törvénysértést pedig nem követett el.

„Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás megindítását kezdeményezem” – jelentette ki. Azzal folytatta, hogy a politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla, szerinte mindezt azért tették, hogy polgármesterként felállítsák.

„Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az ég világon semmi köze nincsen” – fogalmaz a videóban. Szerinte számtalanszor bizonyította, hogy képes harcolni, valamint hozzátette, hogy Győr a vezetése alatt kimagaslóan teljesített.

„Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek a polgármester-jelöltségtől.

NEM LÉPEK VISSZA. A GYŐRIEK VASÁRNAP ELDÖNTIK, HOGY SZERETNÉK-E KÖZÖSEN FOLYTATNI A 13 ÉVE ELKEZDETT MUNKÁT”

– mondta Borkai Zsolt.

Borkai Zsolt először szólalt meg azóta, hogy az „Ez az ördög ügyvédje” blog erotikus képeket és videókat is nyilvánosságra hozott, amelyek Győr fideszes polgármesterét ábrázolják.

(Forrás: Atv)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Zseniális új plakátok Szombathelyen – Bemutatkozik az ellenzéki maffiabanda

Nem stadion – Fellélegezhet Győr egyik legforgalmasabb része