in ,

Magyar összefogás az anarchia ellen – Így tudod segíteni a Rendőrség munkáját, ha bűnöző anarchista ellenzéki csürhét látsz

Felhívás

Nem tetszik, hogy az ellenzéki politikai aktivisták szétverik a fővárosod?
Nem vagy az anarchia híve?

Akkor segítsd a rendőrség munkáját!

Nézd az élő adást, vagy nézd vissza az adást az interneten, még az utcára sem kell kimenned.
A merce.hu rendszeresen közvetít, a szeretlekmagyarorszag.hu is, illetve a hvg.hu is ad élő közvetítést. Segítsük a Rendőrség munkáját úgy, hogy maga a libsik élő adása buktassa le a libsi csőcseléket. Hát nem gyönyörű?

Tehát nézd az élő adást, jegyezd fel az adásnál, hogy hány perckor történnek a bűncselekmények, és mikor látható jól az elkövető arca. Majd jegyezd fel az URL címét az élő adásnak, és küldd el a rendőrségnek, vagy nekünk a feljegyzésedet. A Rendőrség ezek után pikk-pakk megtalálja  a bűnözőket!

Munkára fel, magyarok!

 

mindenszo.hu

 

Frissítés! Az első beszámoló meg is érkezett:

Sziasztok! Este 9-től hajnal 1-ig vettem az élőt, majd ebben a 8 percben összefoglaltam a csürhe pusztítását a Kossuth-téren és a belvárosban.
A felvételen több személy is beazonosítható, mint pl a tojást a rendőrök felé dobó férfi, vagy a rendőrautó visszapillantóját letépő vandál.
A zászlók is látszanak: Párbeszéd, Mszp, Jobbik szimpatizánsok és a piros-fekete zászlós antifasiszta anarchisták. A rendőrség hajnali 1 óra magasságában végül szétoszlatta a pusztító csőcseléket..
A károk ismét több millióra rúgnak.
Ide teszem a youtubera feltett videó-összeállításomat tehát, a youtube-ról osztható, kérlek tegyétek be más fideszes csoportokba is, illetve aki szeretné az felhasználhatja cikkhez, összeállításhoz. A tojást dobó férfi is felismerhető, ha valaki esetleg a rendőrség felé is szeretné eljuttatni, beazonosítás céljából:

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Üzenet a tomboló kisebbségnek – Tisztelt tüntetők, ellenzékiek, agyhalottak – Mi csak egyszer indulunk meg, de akkor nem 2 ezren, hanem 400 ezren leszünk

Bayer Zsolt – Agresszív ostobaság