in , , , ,

Egyelőre nem lesz Brexit – Népakarat ideiglenesen elnapolva – Sargentini módszer az angoloknál

Megy ez, gyerekek

Britain's Prime Minister Theresa May

Kibújt a szög a zsákból. Feljött a sz*r a víz tetejére ismét.

A mór (Theresa May) megtette kötelességét, a mór mehet. Ez volt neki a feladata. Ezzel bízták meg, ezért volt ő egyeztetni Junckerékkel, nem arról, hogy lesz-e Brexit, és hogyan. Nem lesz, nem akarnak, Gyuribá’ sem akar, ezért hát népakarat ideiglenesen elnapolva.

Most szépen megbuktatják Mayt (az ő beleegyezésével), tovább húzódik a Brexit, és megszavaznak egy olyan kormányt, aki majd szintén nem akar Brexitet, sőt, akár új népszavazás jöhet, ahogy anno Írországban, és addig szavaznak, amíg a megfelelő eredmény ki nem jön.

Most már látjuk az új Európai Egyesült Államok rémképét, hogyan is fog működni: így.
Az lesz, amit a központ eldönt, az megy börtönbe bármelyik tagállamban, amit a központ (Európai Ügyészség. Most még nem kötelező csatlakozni, de majd az lesz. Ez a beetetés időszaka.) elrendel. Sargentini módszer: ha kell, kétharmados, ha nem, akkor nem.
Migráns vízum szavazás: nem sikerül elsőre elfogadni? Leszavazza a többség? Sebaj, technikai hibára hivatkozva még egyszer szavazunk. Addig szavazunk, amíg ki nem jön a megfelelő eredmény. És még van pofájuk Magyarországról állítani, hogy itt nincs demokrácia.

Vicc.

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Bayer Zsolt – Nekem is lenne egy csomó beolvasnivalóm a BBC-nél

Zokni Gate – Hadházy már két napja lyukas zokniban harcol a sajtószabadságért