in , , ,

USA támadás Magyarország ellen: most az összes mocskos hazaáruló ellenzéki meg fogja mutatni magát! Videó

Ne lepődjünk meg semmin

Vannak kegyelmi időszakok: ez is az. No, nem azért, mert a szomszédban pusztító háború zajlik és nem is azért, mert az USA megint úgy döntött, hogy megpróbálja megdönteni az Orbán-kormányt. Azért van kegyelmi állapot, mert most az összes rohadék  mocskos hazaáruló tombolva fog őrjöngeni és áll majd az USA oldalára Magyarországgal szemben. Kijönnek szépen a fényre, egytől egyig.

 

Ők lesznek a végérvényes hazaárulók, az alja gazemberek, akik egy tál lencséért az anyjukat is eladnák.

Csak figyeljék a sajtót:

figyeljék a kitartott 444-et, amit írnak, amit előre sugallnak, azt fogja meglépni az USA. Ez a sajtónak nevezett propaganda az amcsik egyik szócsöve, szóval figyeljék őket, mit írnak, szépen adagolják majd az infókat, hogy ne legyen túl nagy meglepetés, de azért neki lehessen menni Orbán Viktornak, mert az olyan menő és trendi a libsik szerint.

Sebaj.

Most felúszik a szar a víz tetejére.

Most fog a majom beugrani a vízbe.

Most válik el a szar a májtól.

Bayer Zsolt anno megmondta: a pöcegödör tetején mindig a legnagyobb darabok úsznak. És most fel fognak jönni. Csak figyeljék!

Az amcsik összes hárombetűs beépített balos megmondója előkúszik és fröcsög, hergel, uszít majd a kormány és hazánk ellen. Erre kell készülni! De tudjuk mit kell tenni:

be kell állni egy emberként Orbán Viktor mögé!

Ez a feladatunk. De ez feladatunk!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Lendületben az USA Magyarország ellen – Pintér Sándornak és az elhárításnak nagyon sok munkája lesz! Küldjünk nekik nagyon sok lájkot

A szélsőliberális Pottyondy Edinát végre kitiltották egy művelődési házból – Azt kapta, amit megérdemelt