in , ,

Rákay Philip: a Dobrev-klán megeszi reggelire a baloldali disznósajt-koalíciót

Gyurcsányék mindig is az erőpolitizálásban hittek.

A DOBREV KLÁN MEGESZI REGGELIRE AZ ELLENZÉKI DISZNÓSAJT-KOALÍCIÓT…
Gyurcsány és Klára nem most jött le a falvédőről. Rutinos játékosok. Hatalomtechnikai tanácsokért sem kell a szomszédba menniük. Maximum a szomszéd szobába, Apró Piroska nénihez, aki persze „nagy idők, nagy tanúja”.

Uramisten, tényleg hátborzongató belegondolni, milyen párbeszédek szem- és fültanúja lehetett Klára anyja a komcsi, majd a szoci érában… Milyen jelenetek játszódhattak le előtte, mondjuk az 50-es években, vagy épp az ’56 utáni gyilkos bosszú idején, amiben Piroska apja, a vérkomcsi Apró Antal – pártfunkcionáriusként, s a megtorlás egyik levezénylőjeként – kulcsszerepet játszott.
Mi mindent láthatott, tapasztalhatott a bűzös Kádár-rendszer évtizedeiben, amelynek utolsó korszakában ő maga is aktív résztvevője volt a párt politikájának. Azokban az időkben, amikor az Apróékhoz hasonló, a legbelsőbb körhöz tartozó elvtársak és családok tökéletesen felismerték, hogy az egypártrendszer napjai meg vannak számlálva, ezért szisztematikusan azon dolgoztak, hogy politikai hatalmukat komoly gazdasági erővé konvertálják.

Látva a 80-as évek második felétől folyamatosan, kézen-közön eltűnt, egykori állami-, szakszervezeti és pártvagyon – mai értéken számolt száz és százmilliárdjait -, igen hatékonyan működtek az elvtársak, köztük a mai Dobrev Klán tagjai…

Az Apró-Dobrev-Gyurcsány triónak nyilvánvalóan kevés újat lehet mondani arról, mit is jelent a mindenen és mindenkin átgázoló, kegyetlen, gátlástalan bolsevik mentalitás, hogyan kell egy belső politikai érdekkört leszalámizni, ellehetetleníteni, vagy – nehezebb időkben – akár likvidálni.
Miközben kommunikációs trükkök és hazugságok százaival etetik a népet, magukat hol hithű komcsinak, hol haladó liberálisnak, de ha az kell, a szeretet politikáját meghirdető, „rendszeresen bérmálkozó” álkereszténynek mutatva. Ahogy azt a kedves választó parancsolja…
Gyurcsányék mindig is az erőpolitizálásban hittek. Családilag így vannak összerakva.
Amíg a momentumos ifjak – saját hatásuk alá kerülve – elhitetik magukkal, hogy roppant fontosak, s világmegváltónak gondolt, vegytiszta hazaárulásukkal vannak elfoglalva, addig a DK kíméletlenül, szisztematikusan eltapossa majd őket is.

Minden lépésük erről árulkodik. Ezért készült Dobrev Klára legújabb – uniós pénzből megszponzorált – videója, amelyben kvázi bejelentkezik miniszterelnöknek, ezért a hétről-hétre az MSZP-ből, a Momentumból a DK-ba édesgetett politikusok, ezért a választókerületekben egyre erősebben érezhető, s a többi ellenzéki pártnak kevés teret engedő dk-s jelöltállító-kampány, ezért a fővárosi pénzcsapokhoz és fontos, stratégiai pozíciókba helyezett Gyurcsány-csapat, és hosszan sorolhatnám…

Ezek után persze nem csoda, hogy egyre nagyobb a feszültség az ellenzék politikai, multi-kulti olvasztótégelyében…
Szeretném gyorsan rögzíteni: egyáltalán nincs ez ellenemre! Hajrá!

– írja Facebook-oldalán Rákay Philip Gyurcsányné uniós pénzből finanszírozott reklámfilmjéről és Gyurcsány erőszakos politizálásának újabb jeleiről. A bejegyzésre kattintva a teljes szöveg olvasható.

(Rákay Philip, Facebook)

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Egy féreghajtó kiválóan használható a koronavírus megelőzésére

Még be se iktatták, de már állampolgárságot ígér a migránsoknak Biden – Ez egyből 11 millió új szavazó!