in , ,

Nyílt levél Andy Vajna kormánybiztosnak, a Rádió 1 tulajdonosának – Balázsék hazug, kormányellenes, liberális propagandát tolnak, minden nap

Tisztelt Andy Vajna

Tisztelt Andy Vajna!

Nem kezdenénk az előzményekkel, illetve talán csak annyit, hogy több esetben írtunk a Balázsék műsor kapcsán nyílt levelet a három műsorvezetőnek, ugyanis liberális hazugságokon alapuló HVG-s álhírekből csinálnak fél, néha akár egy órás beszélgetéseket is. Tehát az Ön rádiójában nap mint nap, a kormány ellen hangolják a milliós hallgatótábort. Ez választások előtt, kifejezetten nem szerencsés véleményünk szerint.

Pár példa a Sebestyén Balázs féle hazugságokról, és az alaptalan, kormányt ért vádakról:

 

Nyílt levél Sebestyén Balázsnak, aki kidobta a szemétbe a Nemzeti Konzultációs levelet!

 

Az állami intézmények ellen rendszeres a támadás a Balázsék műsorában – Most a Postába szálltak bele páros lábbal!

 

BRÉKING! 11.28-án Balázsék a rádióban Putyin kilövéséről, és a kínai delegáció vállról indíthatóval elintézésével “viccelődtek” – “Roppant” vicces

 

Benzinárcsökkentés miatt Balázsék cikizték Tállait – Orbán helyretette az ügyet

 

Naponta bedőlnek a libsi médiának Balázsék a Rádió 1-en – Direkt csinálják, vagy tényleg ilyen hülyék?

 

Hazugság volt a sérült kisfiára váró apuka elhurcolásának sztorija – Újabb liberális FAKE NEWS – Pedig Balázsék a rádióban hogy meghatódtak!

 

Balázsék rádióműsorában szó volt az ügyről – Vajon megszólalnak most is, hogy kapnak támogatást? – Balog Zoltán utasítást adott a Hospice alapítvány támogatására

 

Eddig nem sikerült sem Sebestyén Balázséknak, sem a libsi Bödőcséknek sem a libsi médiának meghekkelniük a Nemzeti Konzultációt – 350 ezer kérdőív már beérkezett

 

 

BALÁZSÉK meg akarják hekkelni a Nemzeti Konzultációt

 

Sebestyén Balázs a Rádió 1-en: “Rohamozzuk meg a MÁV-székházat”. Ez nyílt uszítás!

 

És ez csak pár példa arra, hogyan is működik a Sebestyén Balázs féle Balázsék c. rádióműsor, minden hétköznap reggel 6-tól, 10-ig. Liberális agymosás folyik.

Úgy gondoljuk a sajtószabadságba beletartozik, hogy Sebestyén Balázsnak, vagy akárkinek bármilyen véleménye legyen a kormányról, vagy bármiről, bárkiről. Akár még hazudhat is. Maximum hiteltelenné válik.
De ez a műsor, a rádió hírneve miatt, a Mindenszo.hu szerkesztősége szerint nem ér ennyit.

Véleményünk szerint a lojalitás egy munkahelyen természetes lenne, de ezt Balázsék nem tartják be.
Furcsa lenne, ha a Kolosi Péter féle RTL Klubon naponta szidnák Kolosi Pétert, vagy az ellenzéki pártokat…nem teszik, mert lojálisak. Ez fordítva is elvárható, itt, a konzervatív, nemzeti oldalon.

A műsorsávban felolvasott hírek gondolom kompenzálnak valamit, mert őszintén szólva mi ott még hazugságot nem találtunk, de Balázsék, mindennapos, kormányt lejárató tevékenykedése véleményünk szerint felháborító!
De a legnagyobb baj mégiscsak az, hogy hazugságokon alapuló rágalmakkal próbálják az állami intézményeket, és a kormányt lejáratni.
Kampányidőszakban ez végképp kifejezetten kontraproduktív, és szerencsétlen.

Mi nem fogunk következtetést levonni, csak egy jelenségre szerettük volna az Ön figyelmét felhívni.
Maradunk tisztelettel!
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

 

 

 

 

BRÉKING! – FRISS! – (VIDEÓ) Orbán Viktor Brüsszelből bejelentkezett az aktuális helyzetről…

Bayer Zsolt – Razglednica Vonának