in , ,

Az állami intézmények ellen rendszeres a támadás a Balázsék műsorában – Most a Postába szálltak bele páros lábbal!

Hol a rendőrséget járatják le, hol a Postát, hol a MÁV-ot! A szándékosság már egyértelmű! Gyengíteni a nemzeti intézményrendszert

2017.12.11-én megint egy HVG-s álhír kapcsán, Balázsék a Rádió 1-en páros lábbal szálltak bele, most a Magyar Postába!

Lejáratás, bomlasztás, az adott intézmény munkatársainak hergelése: ez a módszer. Most már úgy látszik, ez szisztematikus, és módszeres.

Hol egy nemlétező HVG által gerjesztett parkolási ügyből csinálnak balhét, ahol a rendőrök állítólag rokkantakat igazoltattak, majd tartottak fogva pincébe ártatlanokat…majd kiderült, az EGÉSZ KAMU!
Hol a MÁV-ot járatják le, most pedig a Magyar Posta volt a célpont.

A HVG híre arról szólt, hogy állítólag a Posta előrébb helyezi a nyugdíj kiküldését, a többi posta, csomag, egyéb meg „várhat”. Nos, mint kiderült, ez megint kamu.

Andy Vajna kormánybiztos rádiójában, a Rádió 1-en Sebestyén Balázsék gyakorlatilag aknamunkát végeznek a kormány ellen, kihasználva a műsor népszerűségét, és azt, hogy úgy érzik, ők sérthetetlenek, mert annyian hallgatják őket.

Úgy gondolom a pofátlanságnak is van határa, és annak is, hogy Sebestyén Balázs folyton HVG-s álhíreket felhasználva száll bele páros lábbal a magyar közintézményekbe, közszolgáltatókba, mintha valami külföldi utasítást hajtanának végre abból a célból, hogy gyengítsék a hazai intézményrendszert.
Főleg így választások előtt visszás ez a viselkedés a Balázsék rádiós showműsorától.

A Posta meg álljon ki magáért, és minimum hitelrontásért egy pert Balázsék megérdemelnének!
Nem, nem a Rádió 1, hanem személyesen Sebestyén Balázst kellene most már megleckéztetni, akinek hű fegyverhordozója a kőlibsi, pestszentlőrinci törpe, Vadon János!
Rákóczi Feri pedig némán tűri, neki pedig a pénz befogja a kis csőrét.
SZÉGYEN!

mindenszo.hu

VÉGRE! – A kabinetiroda intézkedéseket dolgoz ki a Soros-terv megakadályozása érdekében

Soros György és az ő taposóakna biznisze! – Mert olyan jóságos