in , ,

Nyílt levél Sebestyén Balázsnak, aki kidobta a szemétbe a Nemzeti Konzultációs levelet!

Kedves Balázs!

Kedves Balázs!

 

Nem először írok Neked, de úgy néz ki, nem is utoljára.
Gratulálunk a Rádió 1-es új szerződésetekhez, sikerült Simicska után Andy Vajna kormánybiztos rádiójába bekerülni. Nincs is ezzel semmi gond. Tudod, ha én egy munkahelyen dolgozom, az első, hogy lojális vagyok azokhoz, akiknek dolgozom. Ti most Andy Vajnának dolgoztok kvázi, de mi sem bizonyítja jobban azt, hogy Ti azt mondtok amit akartok, és hogy sajtószabadság van, mert naponta szidjátok Andy Vajnát, hol Mikulásnak szólítva, hol „Timikéztek” egyet, és röhögtök rajtuk, élő, egyenes adásban.  Ők pedig ezt tűrik…

Azokat nevetitek ki, akiktől a jelentős gázsit kapjátok, teszed ezt azért Balázs, mert azt gondolod, hogy akkora hatalmad van, hogy megteheted. Lehet. Még van hatalmad, de hamarosan jönnek nálad jobb rádiósok, Te is kiöregszel, hamarosan jönnek a szarkalábak, és hamarosan össze fogod már keverni a szavakat, és jönnek olyanok utánad, akik mégjobban csinálják, és nem lesznek olyan kő libsik mint Te, sőt, nemzeti érzelműek lesznek és TE LABDÁBA SEM FOGSZ RÚGNI!
A Rádió 1 meg úgy bont majd veletek szerződést, mint a huzat!

Most mondom Neked, kedves Balázs: ha jövőre a Fidesz nyer, Te itt nem rúgsz labdába!
Márpedig nyerni fog, nem kicsit, nagyon!

Elmondhatod naponta vinnyogva, röhögve, sivalkodva, hogy Te milyen büszke vagy arra, hogy kidobtad a kukába a Nemzeti Konzultációt, ami pont arról szól, amiről éppen ma szavazott az EURÓPAI PARLAMENT, hogy jön a kötelező migráns betelepítés, felső limit nélkül!

Kedves Balázs!
Ez már rég nem a politikáról szól, de TE ne várd azt egyetlen kormánytól sem, hogy természetes módon nem fogja politikai értelemben is kihasználni ezt a komoly migrációs, népvándorlási válságot, ami jelenleg kontinensünket sújtja! Ostoba lenne, ha nem élne a helyzettel!
Élnek vele, de nem élnek vele vissza!
Miattad is van Balázs az, hogy csak 1.1 millióan (nem kevés, de nem elég!!) töltötték ki a Nemzeti Konzultációt!
Fogd úgy fel, kedves Balázs, hogy mától a Nemzeti Konzultáció = HAZA! BIZTONSÁG! MEGMARADÁS! FENNMARADÁS!

Ez már több mint politika.

Amit Te most művelsz, azt művelték 2004 december 5-én a kettős állampolgárságra NEM-mel szavazók is!

Néhány év múlva, ha a gyerekeid felnőnek, és reméljük, hogy biztonságban, egy illegális bevándorlóktól mentes országban fognak élni, mit fogsz majd mondani, ha Benike megkérdezi: Apa, Te hogyan szavaztál a kettős állampolgársági népszavazáson? Apa, a Nemzeti Konzultációval Te mit csináltál? Kitöltötted? Ugye benne voltál az egymillióban?
Mit fogsz válaszolni?

És mi történik, ha nem a Fidesz nyer, kedves Balázs?
Be fogod fogadni a migránsokat a házadba? Akik a homoszexuálisokat a tizedikről dobják le, akik a keresztényeket lefejezik, akik a nőkkel úgy bánnak, mint az állatok, és bombát erősítve magukra robbantják fel az európai áratlanokat, vagy hajtanak közéjük teherautóval Allah nevében.
Hiszen a konzultációt nem támogattad, sőt kukába dobtad, ergo migránspárti vagy!
Ha veszít a Fidesz, lebontják a kerítést, és jönnek a migránsok. Ez nem riogatás! EZ TÉNY!

Én leszek az első, aki az első száz illegális bevándorlót a házad elé fogja összegyűjteni, és addig ott leszünk, lesátorozunk, amíg be nem fogadod őket, hiszen támogatod őket, igaz?
Ha hiszed, ha nem, meg fogjuk ezt tenni, mert amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten!

Fogalmad sincs mekkora egy ilyen sikeres rádió műsor élén a felelősséged, hogy hogyan és hova irányítod a megvezethető, naív embereket…Óriási!  Sokszor nagyobb, mint egy politikusnak.
Te csak továbbra is olvass 444-es, HVG-s, index-es Sci-fit, de hidd el, hamarosan hozzád is beköszönt a valóság.

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Bayer Zsolt – Beregszászi csöndek

Döbbenetes! Az Európai Parlamentben tényleg megszavazták a kötelező kvótát