in ,

Nem túl erős kezdés után jelentős javulás – Hobbista kritika – Videó

Így kell ezt!

Aki a Pesti Tv-n figyelemmel kísérte Jeszenszky Zsolt műsorát, a Hobbistát, az nagyjából tudta, mire számíthat. Laza műsorszerkezet, néha altesti humor, de szokatlan megközelítése a történéseknek, és sok külföldi téma, tartva azért a jobbos értelmiségi színvonalat (értsd: nem primitív baloldali fröcsögés).

Sajnos a Hír Tv-n az első néhány adás óvatoskodással, és jórészt érdektelen vendégekkel (a témák érdekesek, de a vendégek ismeretlenek) zajlott, a háttéremberek pedig az asztalnál túl visszafogottak, a poénok pedig kevesek voltak. Aztán történt valami, ami a műsor javára vált. Megjelentek az ismert közéleti személyek, politikusok, az Eperjessel készült adást pl. szívesen újranéznénk az interneten akárhányszor.

Igen, ezekért az pillanatokért érdemes Eperjest hallgatni, ez volt a kedvenc adásunk, meg is mutatjuk:

 

 

 

Na, és pont ettől volt jó a műsor! Egy nagyon komoly ember, magasztos gondolatokkal, aki leveszi a lábáról az egész stábot. Disszonancia: vicceskedő, laza műsorban egy komoly ember. Ugyanez történt Szijjártó Péter esetében. Ez a jó irány. Javaslatunk: Bese Gergő atya, Veres András, esetleg Osztie Zoltán teológus meghívás a műsorba. A keresztény vonal jó!

 

Csak így tovább, Hobbista!

 

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Jó a műsor: balról cseszegetik a baloldalt – Fodor Gábor szerint az ellenzéknek mindent meg kell tennie, hogy megkapjuk az EU-s pénzeket

Összeomlás a franciáknál: ölre mennek a franciák – A francia benzinkutakon folyamatosan emelkedik az üzemanyag ára, de Macron szerint jövő hétre enyhülhet a hiány