in , ,

Megkérjük a Hír Tv-t, hogy a pedofilokat mentegető Pulait tiltsák ki a tévéből!

Köszönjük

Először a hír:

 

Publicus Intézet ügyvezető igazgatója szerint lehet érzékenyíteni a pedofíliával szemben is. Pulai András, a balliberális kötődésű elemzőközpont vezetője a Hír TV Plusz-mínusz című műsorában azt mondta, a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel – számolt be a Hír TV.

„Egyrészt bűncselekmény, másrészt a tudomány mai állása szerint betegség. A kettő együtt alkalmas arra, hogy valaki tényalapú vagy művészszerű alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil beteg is átél”

– hangsúlyozta az elemző, akinek meggyőződése, hogy a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának. Pulai a műsorban arra reagált, hogy az egyik streamingszolgáltató egy olyan filmet tűzött műsorára, amely nyíltan a pedofília iránt érzékenyít.

Én innentől kezdve ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni

– írta közösségi oldalán az eset kapcsán Deák Dániel. A politikai elemző azt is megemlítette, hogy az elmúlt hónapokban nem is vállalt vele vitát baloldali kollégája.

– Minden jobboldali kollégának javaslom: gondolja át, legitimálja-e ezt az egyház- és vallásellenes, illetve egy normális társadalomban elfogadhatatlan gondolkodásmódot azzal, hogy leül Pulai Andrással egy asztalhoz – javasolta.

– írja a Magyar Nemzet.


 

Most pedig a kérésünk: megkérjük tisztelettel a Hír Tv-t, hogy Pulait tiltsa ki tévéből!

Ennyi. Nincs mit magyarázni, nem kell nekünk magyarázkodni, nem nekünk kell magyarázkodni.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

2 Comments

A kretén főpolgármester pandákkal szórakozik a főváros irányítása helyett + miniszterelnök-jelölt-jelölt is lett

Brutális állapotok Budapesten: hajléktalanok terjesztik az ágyi poloskát a BKV járművein