in ,

Megint megszólalt a disznószemű: „Nem látom, hogy a demokrácia hiánya igazán nyomasztaná a magyar népet”

Íme

Gyakran megszólal. Egyre gyakrabban. 

Amikor megszólal, általában fél százalékkal emelkedik a következő hétre a Fidesz népszerűsége. Ő az egyik záloga a jobboldali kétharmadnak.

 

Íme:

 

Interjút készített a Hírklikk Vásárhelyi Máriával, amiben a szociológus többek között arról beszél, mikor a magyarországi viszonyokról kérdezik:

Ez a »kaparj kurta« mentalitás. Abszolút nincs valódi autonómia-vágy, nem is érdekli őket [a magyarokat – a szerk.] a politika. Az érdekli őket, hogy a napi problémáik megoldásakor jussanak előnyökhöz. A demokrácia Magyarországon nem népszerű műfaj”.

Vásárhelyi meglátása szerint „az igen szűk keresztmetszetű liberális sajtó” nagyon sokat megtesz azért, hogy „életben tartsa a demokratikus értékeket, és hogy leleplezze a hatalmat”, a probléma a szociológus szerint az, hogy „ez az emberek 90 százalékához nem jut el”.

– szemlézi a mandiner.hu a Szarklikk nevű álhíroldalt. Oda nyilatkozott ez a delnő. Azért annyit jegyezzünk meg, hogy április 3-án egy igencsak demokratikus döntés született, jogállami keretek között választották újra a Fideszt. Teljesen demokratikus viszonyok uralkodnak, 3 millió Fidesz szavazóról van ám szó, kedves Marcsi!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Kocsis Máté a Jobbik haláltusájáról: figyelem, végjáték a Jobbikban!

A Barátok Közt egykori sztárja rendet tesz – Tegyünk rendet Bojár Gábor és társai fejében! Bojár liberális okoskodása ellentmond a józan észnek