in ,

Kiadták a kilövési engedélyt a csinos horvát elnökasszonyra!

A balliberális sajtó meghallotta az idők szavát

Kilövési engedély Kolinda Grabar-Kitarovićra?

 

A balliberális sajtó meghallotta az idők szavát, azaz a HRW (Human Rights Watch) hőbörgését (nyílt levelét), támadását a horvát elnökasszonyra, amiatt, hogy országa határőrsége kellő erő alkalmazásával veri vissza a migrációs áradatot a bosnyák határról, ő pedig ezt nyilvánosan védelmébe merészelte venni.

Az agresszív kórusba szinte azonnal bekapcsolódott a The Guardian, amit a horvát balliberálisok hangos ovációval fogadtak, hiszen egy mértékadó, fajsúlyos lap is, lám, milyen gazságról rántja le a leplet. Egyáltalán, hogy merészeli egy állam első embere megvédeni a kegyetlenkedő határőröket, rendőröket, akik brutálisan elbánnak a békés, jószándékú, ártatlan migránsokkal?! Ad absurdum, vissza is küldik őket oda, ahonnan jöttek!

Ismerős a helyzet?

Az Orvosok Határok Nélkül vagy hasonszőrű társaik megvádolnak egy állami szervet, ami azonnal igazsággá is válik – még akkor is, ha nincs rá bizonyíték –, amit azután az NGO-k hálózata tovább pörget, majd csatlakozik a nemzetközi média liberális, gyűlölködő szárnya, amit politikai támadások és nyomásgyakorlás, jogállamiság vizsgálata követ.

Ismerős?

Európai parlamenti bizottságok foglalkoznak vele, elemzések készülnek, mindenki hüledezik, hogy ilyen Európában megtörténhet.

És, ha Kolinda Grabar-Kitarović nem csúszik térden vissza, bocsánatért könyörögve a világ összes migránsától, jöhet az adott állam elleni atombomba, a 7-es cikkely is a végén.

Horvátország éppen a schengeni övezet része szeretne lenni. Ez most a tét, ez lesz az elnök asszony ellen a furkósbot, amely miatt vélhetően kénytelen lesz csöndben egy sarokba kuporodni, vagy hallgatni, ahogy a szélsőségesek, onnan a ballib táborból szétszedik, mindennek lehordják őt, megkérdőjelezik országa határának védelmezési jogát, tiltakoznak schengeni övezethez csatlakozásuk ellen.

Persze mindez független a ténytől, hogy a Frontex által kiadott jelentés szerint nem(!) történnek atrocitások a horvát-bosnyák határon, csak az illegális migráció visszaszorítása folyik. Legális úton, határátkelőhelyen mindenki kérhet oltalmat Horvátországtól is.

Ismerős?

Hab a tortán, hogy az ugyanezen a migrációs útvonalon fekvő Szlovénia éppen meghosszabbítja kerítését és Olaszország is ebbe az irányba mozgolódik.

 

(Nagy Árpád, magyarnemzet.hu)

Bréking! Megszereztük a brüsszeli ellenzéki kerekasztal jegyzőkönyvét…

Ujhelyi elmeállapota továbbra is súlyos – „Von der Leyen besétált az orbáni agymosó rendszer csapdájába.”