in , ,

Hungarofóbok találkozása – Présemberrel találkozott az idegenszívű bolgár Bojler Klára

David Pressman nagykövettel egyeztetett Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője és árnyék-miniszterelnöke az Amerikai Nagykövetségen.

David Pressman nagykövettel egyeztetett Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője és árnyék-miniszterelnöke az Amerikai Nagykövetségen.

A magyar politikai spektrumot jellemző sokszínű nézetekről folytatott eszmecserét Dobrev Klára az amerikai nagykövettel

– olvasható a budapesti amerikai nagykövetség Facebook-oldalán, ahol képeket is megosztottak a tárgyalásról.  A találkozón jelen volt Jason Crow amerikai demokrata képviselő, aki a Trump ellen indított impeachment eljárás egyik meghatározó alakja volt. A nagykövetség beszámolója szerint az ő budapesti látogatása volt a Dobrev Klárával való egyeztetés apropója.

A DK árnyékkormányának vezetője mellett az egykori SZDSZ-es, ma DK-s politikus, Eörsi Mátyás is jelen volt a találkozón.

Jason Crow üdvözlésekor Pressman úgy fogalmazott:

Számos magyar kormányzati és politikai vezetővel, civil szervezettel és külpolitikai szakértővel folytatott találkozója kulcsfontosságú kérdésekben fogja erősíteni az amerikai–magyar bilaterális kapcsolatokat.

 

Gyöngyösi esete a széderesttel

Nem Dobrev Klára az első ellenzéki politikus, aki helyet kapott Pressman asztalánál. Áprilisban a zsidó származású országgyűlési képviselőket korábban  listázni akaró Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke is részt vett a nagykövet széderestjén. A nagy port felvert eseményen jelen volt még többek közt Heisler András, a Mazsihisz volt elnöke, illetve Nagy Ervin színész is. Emlékezetes, a most kipában tetszelgő európai parlamenti képviselő, pártelnök még országgyűlési képviselőként arról szónokolt a parlamentben, hogy

pont itt lenne az ideje annak, hogy felmérjük, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára.

Heisler András a vacsora után azt mondta, előzetesen nem tudta, hogy kik lesznek jelen a vacsorán, elvégre egy meghívott részéről nem illik vendéglistát kérni a meghívótól, ráadásul a diplomáciai életben a meghívók többnyire tekintettel vannak az érzékenységekre. Mint fogalmazott,

csak a helyszínen konstatálta, hogy az ültetési rend szerint éppen vele szemben a Jobbik elnöke, Gyöngyösi Márton kapott helyet.

Leszögezte, Gyöngyösi Márton továbbra sem kívánatos zsidó körökben.

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nincs új a nap alatt, a hálózat működik – Lendvai Ildikó fia indíthatta az orosz tankönyv körüli műhisztit

Már 100 millióan látták az interjút világszerte!!! Felrobbant a nemzetközi sajtó Tucker Carlson Orbán-interjúja után