in ,

Hoppá! Vona elítélte Sneider Tonyó botrányos viselkedését

„Vállalhatatlan, ami a videón látható”

„Vállalhatatlan, ami a videón látható” – mondta Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke arról a felvételről, amely Sneider Tamás esküvőjén készült.

„Az ilyen videóról mindenkinek ugyanaz a véleménye, nem vállalható, és ezt szerintem az is úgy gondolja, aki tette” – mondta a hvg.hu-nak Vona. A Jobbik volt elnöke szerint azonban nem szabad elviccelni az ilyen eseteket.

 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy botrányos felvételek szivárogtak ki Sneider Tamás esküvőjéről. A két évvel ezelőtti felvételeken – amiket vasárnap a Hír TV hozott nyilvánosságra – Sneider Tamás felesége,

a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is karlendítéssel pózolt a fotósoknak.

Egy másik felvételen pedig az látható, hogy Sneider Tamás és neje remekül szórakozott, amikor a lakodalomban egyik barátjuk egy ismert televíziós műsorvezető állítólagos nemi identitásán viccelődött. „Nehéz a hangját utánozni ennek a buz*nak” – fogalmazott a férfi.

Az ATV Híradója megkereste Sneider Tamást, aki elmondta: felesége feljelentést tett a videó nyilvánosságra hozatala miatt. A karlendítéssel kapcsolatban azt mondta: bohóckodás volt egy privát rendezvényen, nem pedig politikai véleménynyilvánítás.

Arra a kérdésre, hogy lemond-e az eset miatt csak annyit válaszolt: ez egy vicc.

(Forrás: atv.hu)

 

mindenszo.hu

 

 

Felhívás minden budapesti lakos részére – A Momentum rongál, a budapesti adófizető meg fizet

Magyar szenzáció! Fantasztikus tenisszel lettek döntősök Babosék Melbourne-ben