in ,

Hivatalos: a nőgyalázó, a nőknél sikertelen Lattmann Tamás egy komplett idióta – Latmann a magyarokat köpködi

szégyenember

Van pár idióta a balliberális oldalon, akik a tehetség híján arrogánsak. Lattmann Tamás is pont ilyen, bónusz, hogy ő pluszban még idióta is.

Lattmannak pl. tetszik, hogy egy bűnöző (George Floyd) előtt térdel az egész világ, már évek óta. Miért kéne egy bűnöző előtt térdelni, Lattmann elvtárs? Ezek ott a balliberális oldalon annyira idióták, annyira elviselhetetlenek, annyira tenyérbemászóak. Lattmann pofája különösen tenyérbemászó, na, de mindegy is, nem megoldás az erőszak semmire, az csak táplálja őket. Szellemi harcban kell őket legyőzni. Agyilag ezek úgyis gyengék, agynémák.

 

Amúgy ezt a hülye Lattmannt épp idén ítélte el a bíróság, figyeljenek csak:

Jogerősen elítélték rágalmazásért Lattmann Tamást, amiért a baloldalhoz köthető jogász a 2006. őszi, Gyurcsány-féle rendőrterror utolsó károsulti csoportjának két évvel ezelőtti kárrendezése kapcsán ügyvédmaffiának nevezte a Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálatot. (magyarnemzet.hu)

 

De Lattmann nőgyalázásban is élen jár:

Bár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem azonnal lépett, és botrányos megnyilvánulásai után megszüntette Lattmann Tamás közalkalmazotti jogviszonyát, a baloldali médiumok viszont kegyesek voltak hozzá. Sőt! Továbbra is sztárolják és folyton szerepeltetik az egykori oktatót.

A Tűzfalcsoport legújabb bejegyzésében arról ír, hogy Lattmann rendszeres vendége a különböző baloldali tévé- és rádióstúdióknak, állásfoglalásai pedig rendszeresen olvashatók a nyomtatott és az internetes balliberális portálok hasábjain egyaránt. Az ATV szinte állandó szakértőjévé tette a nőgyalázó férfit, akit egyik adásban „civilként”, a következőben már nemzetközi jogászként szólaltattak meg, de a Klubrádióban, valamint a 168 Óra és az Élet és Irodalom hasábjain is fejtegethette véleményét.

Ráadásul mivel szemmel látható módon a baloldali médiumok kegyeiből Lattmann nem esett ki, augusztus végén – a tavalyi esethez hasonlóan – megint az Alapjogokért Központ női elemzőin köszörülte a nyelvét, ismételten célozgatva az elemző hölgyek „funkcióira.” Sőt ettől is továbbment: egyazon bejegyzésen belül gyalázkodott és kárörvendett a koronavírus-fertőzöttség gyanújával karanténba kerülő magyar kormánytagokról szóló hír kapcsán, röhögő szmájlikkal és „Isten nem bottal ver” megjegyzéssel kommentálva.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban szintén beszámolt róla, Lattmann Tamás egy, a tavalyi önkormányzati választás előtt készült esélylatolgatás ürügyén szállt bele Párkányi Eszterbe, az Alapjogokért Központ elemzőjébe. Véleménye szerint „az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett »elemzők« osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?” – célozgatott a politikus. Botrányos viselkedéséért a Nemzeti Közszolgálati Egyetem megszüntette Lattmann közalkalmazotti jogviszonyát. Döntésüket azzal indokolták, hogy az oktató megnyilvánulása egyetemi polgárhoz méltatlan és elfogadhatatlan volt.

(magyarnemzet.hu)

 

 

Anno mi is írtunk erről a hímsoviniszta véglényről:

Összeszedte minden “férfiasságát” Pikó és Lattmann, majd megalázták az Alapjogokért Központ elemzőjét, Párkányi Esztert

 

Na, szóval Lattmann is csak egy szutyok, undorító liberális.

 

Jobb, ha befogja az arcát ő is.

Meleg van, nincs kedvünk rajta is idegeskedni.

 

 

Ügyes voltál ma is, Lattmann! Most pedig takarodj a helyedre! Jár a keksz!

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Na, a részeg Szekeres Imre elvtárs is előkerült – Videó

Jó hír a magyaroknak! Gyuribá’ megvonta a pénzt, megszűnhet végre az atlatszo.hu!