in ,

Hihetetlen, hogy a nyúllopásért elítélt Juszt László még karácsonykor is zorbánozik

Zorbán, zorbán

Szerintünk van egy ilyen belső levelezése a libernyák értelmiségnek, amiben egy hónapra leosztják, melyik nap ki fog beleszállni Orbán Viktorba. 

Na, nem mintha ez a miniszterelnököt különösebben zavarná, mindenesetre a közéletet mérgezi ez a sok gyalázkodás. Hol egy Iványi Gábor, hol egy Bauer Tamás, néha egy Fegyőr, hol pedig az a nyúltolvajlásért elítélt Juszt László okoskodik karácsonykor Orbán Viktorral kapcsolatban.

Többször írtunk már erről a szerencsétlenről, de Bayer Zsolt híres mondása óta tudjuk, hogy a pöcegödörben mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül. Most felúszott Juszt László is, és ott terebélyesedik a bűzlő mocsok tetején, és ontja magából a szennyet.

Juszt szerint Orbán hazaáruló, mert lop. Mert pl. 45 milliárd ment az egészségügynek adósságrendezésre, meg épülnek dolgok az országban, ami persze Juszt szerint tömény hazaárulás. Ha Juszt értelmezésében Orbán Viktor hazaáruló, akkor vajon Juszt László micsoda? Arra már nincs is magyar szó.

Szerintünk Juszt László inkább vágjon egy nagyobb szelet mákos beiglit, és végre tömje bele a pofájába. Addig is csend lesz.

Nem értjük, miért pont egy közönséges nyúltolvaj akarja Orbán Viktornak osztani az észt….

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

 

Kozma Imre atya végre kimondta: hitehagyott Európa

Ő az első, aki megkapta az első oltást Magyarországon – Fotók!