in ,

Nyúltolvaj Juszt László össze-vissza sivalkodik és Orbánozik – Semmit sem ért a politikából ez a csávó

Tényleg nem ért semmit

Emberek, ez tényleg hülye! Tényleg nem ért semmit. Mármint a Juszt Laca. Néha olvassuk, mert van úgy, hogy röhögni akarunk.

 

Olvassák csak ezt a marhát:

 

„Ez most megint rohadtul sokba fog kerülni! A két hónapos Orbán-cirkusznak nem lehet úgy vége, hogy ne a »főninek« legyen igaza. Kerül, amibe kerül!
A két hónapos cirkusz, amelybe ügyesen belekeverte a teljesen független és igen megfontolt parlamenti frakciót is remekül asszisztált ehhez a »jön, vagy nem jön«, »megalázkodik, vagy nem« a főni előtt a svéd? Vicces volt, hogy arra hivatkoztak: »a svédek megsértettek minket, csúnyán néztek ránk és csúnyákat mondtak rólunk«.

És kétségünk ne legyen, hogy ki is lesz játszva rendesen a kártya. Bizonyíték erre a másodosztályú, bukott sportriporter-külügyi államtitkár, Menczer Tamás mai nyilatkozata: »A finn politikusok sírva könyörögtek, hogy támogassuk a NATO-csatlakozásukat.« Ezt a bődületes baromságot kommentálni sem lehet.

A svéd miniszterelnök útjának pedig igen egyszerű oka van. Új Gripeneket ad el nekünk, piszok sok pénzért. Mert a »biznisz az első«. Persze mi nem ezt fogjuk hallgatni. Csak azt, hogy nekünk milyen remek politikus a miniszterelnökünk… A svédeknek ez megéri.”

 

Értik ezt a barmot? Most az a baj, hogy támogatjuk a svéd NATO csatlakozást, eddig az volt a nyúltolvaj Juszt Laca baja, hogy nem támogattuk, most meg az a baja, hogy támogatjuk.

Igaza van Ungár Péternek: az ellenzékből hiányzik a következetesség. Ahogy Juszt elvtársból is.

 

 

Na, mindegy, ennyi elég Jusztból.

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

A fél internet már Jámbor András Szikra mozgalmán röhög – Debrecenben jártak és a lőtéri kutya sem volt rájuk kíváncsi

Puzsér is megkacagtatja a magyarokat – Dopeman szanaszét trollkodta Puzsér Róbertet: „Ne szívd a melledre, de ha kell gyógyszerre, intézünk rá Dopehitelt” – Videó