in , ,

Feriné megveti és gyűlöli a magyar egészségügyi dolgozókat!

Dobrev tagadja a vakcinák hatékonyságát

Íme egy tény:

Dobrev Klára DK-s európai parlamenti képviselő az ATV műsorában »megkérdőjelezte és letagadta« az orosz és a kínai vakcina hatékonyságát.

 

Igen, ez tény. Mindezt mondja Feriné annak ellenére, hogy a magyar hatóságok, az egészségügyi hatóságok, professzorok, orvosi vezetők, ellenőrök elmondták világosan, hogy mely vakcinák biztonságosak. És jelenleg ezeket lehet is használni Magyarországon. Ebbe a listában nem csak a nyugati, hanem a keleti vakcinák is benne vannak! Bizony!

 

És ezeket a magyar egészségügyben dolgozókat hazudtolja meg Dobrev, azaz Feriné, aki nem más, mint a Szemkilövető felesége, tehát Szemkilövetőné.

Szemkilövetőné tehát azt gondolja, hogy a magyar szakemberek hazudnak az oltásról, hamis vizsgálatokat készítenek, stb. Feriné semmibe veszi a magyar egészségügyi dolgozók tudását, szakmaiságát. Megveti őket. Megkockáztatjuk, hogy gyűlöli is őket.

 

Nem tudjuk mi a konkrét baja Ferinének, de hogy amit csinál, az közvetett módon gyilkosság, méghozzá tömeggyilkosság. Embereket lebeszélni az oltásról, hazudozni ezért, és lejáratni a magyar egészségügyi dolgozókat: BŰNCSELEKMÉNY.

Fogadja hát Feriné szerkesztőségünk teljes megvetését!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Áder János saját megtakarításából alapítványt hoz létre a koronavírus miatt árván maradt gyerekek megsegítésére

Bohár Dániel: Orbán Viktornak nem volt, nincs és nem lesz könnyű dolga – Videó