in

Feri agya elszállt – Gyurcsány: Sokezer kis Orbán Viktor van az országban

Nem egy Orbán Viktor van, sok ezer kis Orbán Viktor van az országban

 

Nem egy Orbán Viktor van, sok ezer kis Orbán Viktor van az országban – nyilatkozta az ATV-ben Gyurcsány Ferenc. A DK-s politikus hozzátette, aki nem az alkotmányos, törvényes rendhez volt hűséges, hanem a kormányhoz, azokat kormányra kerülése esetén elküldené a közigazgatásból.

Mind a 79 ezer embert, aki a közigazgatásban dolgozik, egyenként vizsgálna meg hatalomra  kerülése esetén – nyilatkozta Gyurcsány Ferenc az ATV-ben. Mint hozzátette, szerinte ez nem listázás, hanem értékelés. A műsorban arról is beszélt, azért ő a legnépszerűtlenebb politikus a felmérések szerint, mivel ő van a legmesszebb a „fideszes világtól”.

A volt miniszterelnök elmondta, szerinte az LMP sokáig összejátszott a Fidesszel. Úgy fogalmazott, a diktatúrával való szembenállás morális kötelesség, de ezt az LMP nem mindig képviselte. A DK első embere bírálta az MSZP-t is, amelyet állítása szerint azért vádolt fideszes kapcsolatokkal, mert „olyan az adjon Isten, mint a fogadj Isten”. Gyurcsány szerint ő az évértékelőjében figyelmeztetést küldött az MSZP-nek. Karácsony Gergely ajánlatára, amely szerint Gyurcsány lehetne az MSZP listáján a harmadik, azt mondta, ők már megegyeztek az MSZP-vel, ezen változtatni nem akar, a DK-nak önálló listája lesz.

Forrás: ATV; fotó: 888.hu

(forrás:pestisracok.hu)

EZ SE STADION! – Új szoftverfejlesztő központot hoz létre a Continental autóipari vállalat Budapesten

RTL Klub híradójába ajánlva – Öt és fél éve folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon