in ,

Baj van! „Megemelte a Orbán a Ajrót!” Az bizony veszélyes!

Van baj néhol a fejekben….

Lassan kibontakozik a 30 éve zajló agymosásnak a végeredménye. Ne feledjük, hogy milliók nézik naponta az agy-, és nemzetpusztító Háttérhatalom által irányított nemzetközi kereskedelmi agymosást, mert kétségünk ne legyen, hogy a média, a kultúra, a filmipar, és a zeneipar a kezükben van, világszerte, amire van pár részletes bizonyítékunk is, de erről majd később. Az egyik friss bizonyíték, hogy pl. a 24.hu-t is, meg az új exIndexes Telexet is egy cseh libernyák milliárdos pénzeli többek között! Mi köze egy cseh libernyáknak a 24.hu-hoz, a Telexhez, és a magyar közélethez, hm? Jó lenne, ha erre választ kapnánk. Nincs ennek valamifajta nemzetbiztonsági kockázata?

Tehát itt vannak ezek az agypusztító portálok, tévécsatornák, ahol pl. olyan reklámok mennek, hogy „légy szabad, bármit megtehetsz!”, igen, ezt az USA-ban látjuk, ott is megy a bátorítás, „bármit megtehetsz”, lángolnak is a városok, hiszen bármit megtehetnek. Itt is ugyanezek a cégek mossák szépen az agyakat, immáron 30 éve. Szerencse, hogy a nemzeti hangok is megjelentek a médiában, és olyan reklámokat is látunk, melyek a magyar hagyományainkat, kulturális jellegzetességeinket mutatja meg, gondolunk itt az Alapjogokért Központ új videóira. Sajnos azonban a 444, 24.hu, hvg bermuda háromszögében eltévedt és felnőtt generáció minden baromságot becumiz, amit sivalkodnak ezen portálok. Ők tényleg becumizzák, hogy a Zorbán miatt emelkedik a málna ára, és hogy a gonosz csúnya „Zorbánviktor emelte meg az ajrót!”. Ha hiszik, ha nem, létezik még a lelkileg szétroncsolt magyar társadalom, és éppen most igyekeznek a fiataloknál utánpótlást biztosítani: nem kis sikerrel.

Legyünk hát résen, ismerjük fel, ha manipulálnak minket, figyeljünk az ellenség üzeneteire, és mondjuk ellent neki, és adjunk nekik kemény válaszokat!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A nép fia keményen leoltotta Szabó Tímeát! Szabó Tímea vs. a nép hangja! Videó

Szépen kicsontozta a Credo a libernyák Von Der Leyen beszédét – Videó