in , ,

Az osztrák rendőrség szerint a migránsok elhoznák a szíriai háborút Európába

E-mailben figyelmeztették a rendőröket arra, hogy a muszlim bevándorlók háborút akarnak kirobbantani Európa nagyvárosainak utcáin

 

Kronen Zeitung szerint már napok óta terjedt egy felhívás arról, hogy szélsőséges iszlamisták háborúzni akarnak Európában és támadásokat terveznek a hivatalok ellen. Azonban a bécsi rendőröket csak a követség előtti késelés után figyelmeztették erre egy hivatalos levélben.

A rendőröket kedden e-mailben arra figyelmeztették, hogy radikális iszlamisták az európai nagyvárosok utcáit is olyanná akarják tenni, ahogy Szíria kinéz.

A sors furcsa fintora, hogy az üzenet nem sokkal azelőtt érkezett meg a hivatalokhoz, hogy Bécsben újabb támadás történt kedden. Ahogyan arról beszámoltunk, egy afgán férfi egy szolgálati autóban támadt rá egy rendőrre, miközben információt kért tőle. A támadót őrizetbe vették.

A keddi a negyedik támadás volt néhány napon belül Bécsben, így a városban megerősítették a biztonsági intézkedéseket. Múlt hét szerdán egy afgán férfi késelt meg több embert. Szombaton egy támadásban súlyosan megsérült egy ember, hétfőre virradóra  pedig egy katonára támadt egy osztrák állampolgárságú, egyiptomi származású férfi.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

Tarthatatlanná vált a helyzet, ezért bezárták a legnagyobb migránstábort Olaszországban

Újabb, migránsokkal kapcsolatos videónkat törölte a Facebook: háromnál tartunk