in , ,

Agyhalál – Fenyegetés érkezett Ukrajnából: „Megszálljuk Magyarországot”

Az Ajdar nevű félkatonai szervezet volt zászlóaljparancsnoka Magyarországról tett fenyegető megjegyzéseket

Az Ajdar nevű félkatonai szervezet volt zászlóaljparancsnoka Magyarországról tett fenyegető megjegyzéseket az ukrán televízióban, Tényi István már meg is tette a feljelentést terrorcselekmény elkövetésével való fenyegetés bűntett gyanújával – írja a Blikk. 

Ukrajnában a Magyar Nemzet szerint már mindennapos az, hogy a televíziós műsorokban nyíltan megfenyegetik az Európai Unió tagállamait, így Lengyelországot, Szlovákiát vagy éppen hazánkat is. Jevhen Dikij az egykori Ajdar szabadcsapat zászlóaljparancsnoka, aki leginkább éppen a fenyegető megnyilvánulásairól vált ismertté, az elmúlt időszakban egyre többet szerepelt a televízióban.

 

Február elején a nyugat-ukrajnai Koszmacs település lakóit fenyegette meg, mert azok tiltakozni mertek az erőszakos mozgósítás ellen, legutóbb azonban éppen Magyarországról szólalt meg az ukrán Espresso TV-ben. Beszélt többek között Orbán Viktorról, a magyarokról, a magyar hadseregről, Kárpátalja elfoglalásáról és Magyarország ukránok általi lerohanásáról is. Dikij azt mondta, szerinte a magyar miniszterelnöknek “meg van ígérve Kárpátalja”.

Minden más megye az Oroszországi Föderáció ellenőrzése alá kell, hogy kerüljön, amennyiben elvesztjük a háborút. A lengyelek és a románok elutasították az ajánlatot abban az időben, amikor felajánlották nekik. Volt elég eszük ehhez. De Orbánnak nem. Orbánnak fel van ajánlva Kárpátalja. Tökéletesen emlékezünk arra, amikor 2022. február 25-én a magyar hadsereg harci állásokat vett fel a határ mentén. Aztán pedig meséket meséltek arról, hogy mindez csak azért történt, mert nagy mennyiségű menekültet fogadtak be”

– hangzik el a beszélgetésben, majd Dikij, kijelentve, hogy ő most civil és nem állami alkalmazott, ezért él a lehetőséggel, és kimondja, amit kell, azzal folytatja:

Orbán arról álmodik, hogy elveszítjük a háborút. Nem is álmodozik, hanem biztos benne. Más lehetőséget kizár. Meg kell érteni, hogy amennyiben elveszítjük, úgy lesz egy egymilliós, feltüzelt hadseregünk, mely épp visszavonul. Így felmerül a kérdés, hogy hol lesz az a határ, ahova visszavonulunk? Ebben az esetben ez nem rossz terv, a legutolsó lehetőség, de lennie kell, hogy megszálljuk Magyarországot, és kiviszünk oda húszmillió ukrán menekültet. És akkor megnézném, hogy mit csinálna Orbán harmincezres serege, mely nem harcolt egy napot sem az életben, mit fog csinálni? Az észak-atlanti szerződés ötödik cikkelye pedig nem működik, maguk írták meg úgy, hogy csak konzultálniuk kell támadás esetén. Nekünk meg a megszálláshoz harminc óra elegendő. Ezért Orbán helyében átgondolnám, hogy jó-e az neki, ha mi elveszítjük a háborút?”

Jevhen Dikij szavai azonban nem maradtak megválaszolatlanul. Tényi István már tett is feljelentést ismeretlen elkövető ellen.

 

 

 

(pestisracok.hu)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Sosem volt ennyire szélsőséges a kívülről irányított hazai balliberális politikai garnitúra

Elfogyott a szalámi? Bakács Tibor hétfőtől a parlament előtt éhségsztrájkol, mert besokallt – „Kész vagyok a halálra, Isten látja a lelkem”