in ,

Vecsési mentőállomás! Ilyen volt, ilyen lett!

Több, mint 1000 új mentőautó 135 új vagy felújított mentőállomás

135 új vagy felújított mentőállomás.

És egy konkrét példa, amiről nem fog írni az index, a 444 és a 24.hu.

Vecsési orvosi rendelő Gyurcsányéktól örökölt állapotában, vagy egy modern alapellátási központ + új mentőállomás?
Mi tudjuk a helyes választ!

Három hónapja adták át Vecsés új egészségügyi komplexumát. A Dózsa György úti létesítményben az alapellátások mellett az Országos Mentőszolgálat 255. mentőállomása is megkezdte működését. Az állomás élére november 1-jétől Lovas Ottót nevezték ki, az első mentőautó pedig december elején állt szolgálatba.

Az új mentőautó teljes felszereléssel érkezett és úgynevezett mentőgépkocsi­ként működik, egy mentőszakápolóval és mentőgépkocsi-vezetővel. Ez a jármű a kevésbé súlyos eseteket látja el a nap 24 órájában. Ebből a kocsiból 40 darab érkezett az országba, amiből az egyik ide Vecsésre került. Teljesen új, nullkilométeres járműről van szó.

A mentőállomás másik kocsija, melyet a súlyosabb esetekhez riasztanak majd, hamarosan érkezik a Vecsési Mentőállomásra.

A magasabb felszereltségű esetkocsit a felszereltségéből adódóan úgy is el lehet képzelni, mint egy kivonuló intenzív osztályt. Többek között olyan eszközöket tartalmaz, mint a lélegeztetőgép, a külső pacemaker, a defibrillátor vagy az infúziós pumpa. Ezek lehetővé teszik az életmentő beavatkozásokat is. Az esetkocsi személyzete egy ápolóból, egy mentőgépkocsi-vezetőből és egy mentőtisztből vagy mentőorvosból áll. Ez a kocsi is 0/24-ben riasztható lesz.

Összefoglalva, az Alapellátási Központ és Mentőállomás átadása után sem állnak le a városban az egészségügyi korszerűsítések, és várhatóan a jövő évben is jelentős összeget fordítanak az egészségügyi ellátásra Vecsésen, és országszerte mindenhol.

Kommentben képekkel mutassátok meg, milyen rendelők, kórházak, mentőállomások újultak meg vagy épültek a környezetetekben!

Forrás: https://vecsesitajekoztato.hu/

(Forrás: Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook oldal)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Csernobil vagy magyar kórház?

Wittinghoff a felelős! A Fidesz szerint magára hagyta a fertőzést kapott betegeket Budaörs vezetése