in ,

Tótawéárpi mentegeti Karácsony őszödi beszédét – Ahogy azt anno a gyurcsányi őszödi beszéddel is tette

Nem hazudtolta meg magát Tóta W. Árpád

Van egy jó tollú seggfej, aki Tóta W. Árpád névre hallgat, akiről már többször is írtunk. Hiába van jó tolla, ha hülye, és ráadásul libsi. Olyan művészien nyalja a liberálisok seggét, hogy ezért feltehetőleg milliós fizetség járhat havonta. Tóta gyerek gyakorlatilag már másnap délelőtt megvédte Karácsony Gergelyt, pedig ez a kiszivárgott szöveg: menthetetlen.

Néhány menthetetlen részlet a karácsonyi nagy lebukásból:

  • Ha én visszamegyek Zugló- ba, akkor engem elásnak (…), tudnék mesélni néhány szto- rit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.”

  • „Az a veszély nem fenyeget, hogy a XVII. kerületben Gy. Németh Erzsébet megnyeri a választást.”

  • „A Horváth Csaba egyébként egy kurva nehéz falat, mert a Horváth Csaba sajnos egy szikla ebben a konstrukcióban, jobban, mint a Tüttő Kata vagy bárki.”

  • „Ennek az alternatívája pedig egy sokkal jobb renoméjú, volt iskolaigazgató, akit a helyi szocik akarnak, aki két perc után nem fogja tudni, hogy hol van, és szétlopnak mögötte mindent.” „Csabának legalább annyi esze van, hogy tudja, mi az, amiért börtönbe lehet menni.”

  • „Az én zsarolási potenciálom az alkalmas arra, hogy dolgokat helyre tegyen, de bizonyos dolgok nem fognak megmozdulni, és azt fogják mondani, hogy jó, Gergő, akkor menj.”

  • „Többször előfordult, hogy ezek az emberek megkerestek bizonyos beruházásokkal kapcsolatban, de kidobtam őket, mint macskát szarni.

 

Természetesen ezekből TÓTA W. EGYETLEN egy mondatot sem idézett publicisztikájában. Nem véletlenül. Ugyanis ezt, kedves Tóta W., nem lehet kimagyarázni. Nem baj Árpi, Te csak nyald a Gergely seggét. Egészségedre!

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Itt a bizonyíték az ellenzéki képviselők hazaárulására: Négyoldalas Trócsányi-ellenes levelet küldött kedden a Demokratikus Koalíció

Hoppá! Scarlett Johansson után Will Smith is Budapestet dicsérte! Will Smith: Budapest igazi drágakő