in ,

Most kaptuk – Újabb videó a Schwarzenegger elleni támadásról – Videó

Mint arról korábban beszámoltunk, egy dél-afrikai nyilvános eseményen egy férfi minden indok nélkül durván megtámadta Arnold Schwarzeneggert.

A 71 éves korábbi kaliforniai kormányzó, hollywoodi filmsztár és testépítő legenda Johannesburgban a saját nevét viselő Arnold Classic Africa fitneszversenyt népszerűsítette egy nyilvános eseményen, amikor egy férfi nekifutásból hátba rúgta. Az esetről most egy újabb videó is felkerült a világhálóra.

 

 

 

 

Az esetről nem sokkal később maga az osztrák születésű legenda adott ki nyilatkozatot, amelyben mindenkit megnyugtatott, hogy jól van, nem esett baja.

 

“Köszönöm az együttérzést, de semmi okotok az aggodalomra. Azt hittem, hogy csak valaki megtaszított a tömegből, ami gyakran megesik a hasonló eseményeken. Számomra is csak akkor vált világossá, hogy mi történt, amikor láttam a videókat.”

Schwarzenegger arra is buzdítja követőit és rajongóit, hogy ne tegyék meg a támadónak, hogy megadják neki a “tizenöt perc hírnevet”, figyelmüket inkább az Arnold Classic Africa eseményen részt vevő sportolókra fordítsák. Ha pedig videót osztanak meg, akkor takarják ki a támadó arcát, és vegyék le a hangot a felvételről.

(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking – Döglött patkánnyal üzent a mindenszo.hu-nak a baloldali maffia! Ezt fenyegetésnek vesszük!

A konzervatívok győztek Ausztráliában