in ,

A Konyhafőnök műsorban Che Guevara pólóban szerepelt Fördős Zé – Ez valami üzenet lenne?

Fura dolgot láttunk egy népszerű főzőműsorban az RTL-en

Az RTL Klub 2019. május 30-án különös dologra ragadtatta magát, ugyanis főműsoridőben a Konyhafőnök c. népszerű műsorban Fördős Zé Che Guevara pólóban jelent meg az egész műsor ideje alatt. Érdekes.
Tudja egyáltalán Fördős Zé kicsoda Che Guevara?

 

Segítünk!

Pedig nem nehéz kideríteni, hogy milyen rémtetteket követett el Ernesto “Che” Guevara – írja Alvaro Vargas Llosa perui publicista és Latin-Amerika-szakértő, a híres író fia a New Republicban megjelent, Gyilkológép című tanulmányában. – “Guevara becsületes volt (na jó, nem túl becsületes), írásos bizonyítékokat hagyott hátra kegyetlenkedéseiről, a valóban sötét dolgokról, bár a legsötétebbekről ő is hallgatott.”

“Szenvedélyesen vonzotta saját halála – írja Vargas Llosa -, de még inkább a másoké. 1967-ben, már bőséges tapasztalatok alapján, Guevara így foglalta össze az igazságosság gyilkos eszméjét, amely vezette: A gyűlölet nélkülözhetetlen eleme a harcnak. Az ellenség könyörtelen gyűlölete teszi lehetővé, hogy túllépjünk természetes korlátainkon, és hatékony, hidegvérű gyilkológéppé váljunk.”

A Batista-rezsim elleni fegyveres harc során Guevara személyesen ölt meg több árulónak tartott partizánt, a hatalom átvétele után pedig az általa irányított ítélőszékek emberek százait végezték ki. “Olyanokat, akikről bebizonyosodott, hogy ellenségek, vagy gyanúsíthatók voltak ezzel, és olyanokat is, akik csak rosszkor rossz helyen voltak.”

Ő szervezte meg az első kubai koncentrációs táborokat, ahová először a politikailag gyanús elemeket zárták, majd a hatvanas évek közepétől a homoszexuálisokat, a katolikus papokat, és a Jehova tanúit is.

“Guevara élete utolsó éveiben szembefordult a szovjet kommunizmussal – írja Vargas Llosa. – Azzal vádolta Moszkvát, hogy túl puha, túl sok engedményt tesz az ideológia és a diplomácia terén. Szemben a maoista Kínával, amelyben az ortodoxia utolsó mentsvárát látta.”

Írja a metazin.hu

 

Na, ennek a pólóját hordta az RTL Klubbos Fördős Zé!

Ha már ennyire engedélyezett tömeggyilkosok pólójának hordása, akkor az RTL Klub számára készítettünk egy másik verziót is:

Fogadjunk, hogy Hitlert nem merik népszerűsíteni, csak a kommunista gyilkosok a példaképek a liberális RTL Klubban, meg a libsi világban.

Gusztustalan.

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Nem stadion – 2021 végére már az újjáéledt Blahát használhatják a budapestiek

Az ellenzék megsemmisült – A levélszavazatok 96 százalékát a Fidesz kapta