in , ,

Fullba tolja a kretént a liberális média – Nem foglalkozik a valósággal a „haladó” sajtó (HVG, index, 444, 24.hu…stb.)

A valóság nem számít

Azért megvan a diszkrét bája annak, hogy a sajtónak egy része, ami ugyan magyarnak tartja magát, de a pénzt, az utasítást, a témát külföldről küldik, függetlennek és objektívnek tartja magát.
Ennek az elnyomó, liberál-náci sajtónak az a sajátja, hogy naponta ontja magából a FAKE NEWS-t, az álhíreket. Nincs megállás. Minden napra jut egy ostoba, ótvar, gazember hazugság. Ebben a „posványban dagonyáznak”, ebben érzik jól magukat.
A Jobbik féle zsúrpubi, a szélsőséges és hazug 24.hu, a Soros fizetési listáján található 444, a külföldi pénzekből felhizlalt gyűlölködő heccportál, a hvg.hu, és a Jobbikhoz közeli index.hu ontja magából a napi kreténséget. FULLBA tolják.
Van az a pénz, amiért korpásodik a haj.

Itt van néhány példa a frissebb kreténségeikből.

Elios ügy

Megy ezerrel a Tiborcozás, de egyetlen dokumentumot, papírt nem tudtak felmutatni, hogy ő lenne a tulajdonos. Merthogy nem is volt az.
A liberális 24.hu és a hvg meg a többi állításával szemben a valóság ez:

Hiába sivalkodott az ellenzék – A Közgép volt az Elios tulajdonosa, övé a felelősség is

 

Nincs kórházi utasítás, hogy kényszerítve jó híreket közöljenek

Ezt a hazugságot is napokig tolták. Persze nem volt igaz.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) kénytelen volt reagálni a fake news-ra. Közölték, hogy semmilyen utasítás nincs érvényben arra vonatkozóan, hogy heti két pozitív hírt kell a kórházaknak a médiában közölnie.

Az ÁEEK szerint nincs ilyen utasítás, ugyanakkor – mint írták – minden, az egészségügyi ellátás területén keletkező fejlesztést és eredményt örömmel osztanak meg a lakossággal.

Hozzátették: a Népszava az egészségügyben dolgozók valós eredményeit támadja nemtelenül.

Láthatóan a kampányban a Népszava bármilyen álhírt és hazugságot képes leírni”

– írták.

Az ellenzéki média megint hamis híreket terjeszt, szó sincs kórházi utasításokról

 

 

 

Szemet huny Vágó István antiszemitizmusa felett. Hallgatólag támogatja a vállalhatatlan Vágót

Egészen elképesztő ügy. Teljességgel vállalhatatlan, antiszemita kijelentést tett Vágó István. A teljes liberális média hallgat. Pedig ők érzékenyek az antiszemitizmusra…kivéve amikor nem.

A DK-s Vágó István antiszemita kijelentést tett! – Nem látjuk a tiltakozásokat.

 

 

 

Juhász Péter – Nem foglalkozik az ország legnagyobb Metoo botrányával

Márton László ment a libsi médiában, tolták, amíg tönkre nem tették a rendezőt.
Kerényi Miklós Gábor Metoo botrányában már hallgatott a haladó média, ennek ellenére KERO mégis megbukott. Nagy nehezen.
Havas Henrik botrányát is hetekig elhallgatta a liberális média. Nem sivalkodott a 444, sem a HVG, sem az INDEX. Teljes média csend volt. Szerencse, hogy a konzervatív sajtó melegen tartotta a témát, Havas annak rendje és módja szerint meg is bukott.
Most Juhász esetében ismét nagy a hallgatás.

 

BRÉKING – Összeverte három gyereke édesanyját, egykori élettársát Juhász Péter

 

 

Fidesz-plakátolás „ügy”

A legújabb ügy, amiben fullba tolja a kretént a liberális, független, objektív, haladó média két napja, az a plakátolás téma. Szerintük a Fidesz áron alul, törvénytelenül jutott idén plakáthelyekhez.
Ezzel szemben a valóság ez:

A mai plakátokkal kapcsolatban megjelent álhír cáfolata (az ODEX közleménye alapján):

„A FIDESZ és az ODEX a törvényi előírások maradéktalan betartásával jártak el a szerződés megkötésekor.

A szigorú törvényi előírások alapján a költségvetési forrásokból gazdálkodó szervezet csak listaáron vehet igénybe közterületi reklámszolgáltatást. A listaárat a médiahirdetésifelület értékesítője köteles a kormányhivatal honlapján közzétenni. A listaár a törvény alapján  a médiahirdetésifelület-értékesítő által érvényesített, az azonos típusú, azonos méretű és azonos elhelyezkedésű reklámhordozók tekintetében az előző üzleti évben az alkalmazott kedvezmények érvényesítése nélkül, a megrendelő személyétől, a megrendelés mértékétől függetlenül meghatározott ár.

A szerződés a 2017-re vonatkozó legmagasabb, kedvezmények érvényesítése nélküli áron vásárolta a szolgáltatást, megfelelve a törvényi előírásoknak. A cikkben idézet cég által közölt adatok alapján ez egyértelmű. A JC. Decaux 2018-ban a 2017-es legmagasabb áron értékesíthet reklámhelyeket.  A cikkben szándékosan félremagyarázott listaár a 2018-as üzleti évben meghatározott legmagasabb árat jelöli, amelynek alkalmazására a településképvédelmi törvény alapján 2019. január elsejétől kerül sor.”

 

 

Nincs Soros terv

Nincs Soros terv, harsogja a haladó liberális média.
Akkor mutatjuk:

George Soros: ​ÍME A TERVEM

Az eredeti Soros Terv – TELJES dokumentum – Lovas István fordítása

 

 

 

Nagyjából van még ezer ilyen ügy, amit a HVG, a 24.hu, a Jobbik közeli zsurpubi.hu, a Jobbik közeli index.hu leközöl naponta. E sorok írása közben is gőzerővel működik a LIBERÁLIS HAZUGSÁGGYÁR.

 

Idézzük Gyurcsányt a hazugságokkal kapcsolatban:

 

Ennyi, kedves libsik.

 

mindenszo.hu

NEM HAGYJUK – Hiába zsarolták Szijjártót, nem adta fel a kárpátaljai magyarok ügyét

Elemzés: Ha minden jól megy, az MSZP nem jut be a parlamentbe