in ,

A Magyar Szocialista Pártban meg sok a csőlakó görény

Kell legyen a kimondott szavaknak következménye!

Az elmúlt években a kormánypártiak ellen felsorakoztatott töménytelen mennyiségű, jórészt teljesen alaptalan vádaskodások prémium terméke az „ellenfél dehumanizálása” című sopánkodás volt. Azzal vádolta a haladó sajtó és a nyugatosan művelt belvárosi értelmiség az ún. fideszeseket, hogy a politikai ellenfeleiket ellenségnek tartják és nem tekintik embernek, és innen egyenes út vezet a fizikai likvidálásukhoz. Mindenki magából és a saját szakmai múltjából indul ki, ugyebár… A legaljasabb kiadványok egyenesen a 20 évvel ezelőtti ruandai népirtáshoz hasonlították a Fidesz kommunikációját, a párhuzamot pedig abba erőltették bele, hogy Ruandában az RTLMC nevű állami rádióban a műsorvezetők rendszeresen csótánynak, patkánynak, kígyónak nevezték a tuszikat és bozóttisztításra, rovarirtásra ösztönözték a hallgatókat. Eredmény: 800 ezer tuszit öltek meg a paroxizmusig hevített hutuk a polgárháborúk során, jórészt szervezetlenül, háztáji megoldásokkal.

 

Bangóné Borbély Ildikó lepatkányozott 3 millió magyart, pusztán azért, mert nem úgy voksoltak a tavalyi választáson, ahogy ő azt elvárta volna. Nem a távoli Brüsszel ellen harcra buzdított, nem a Föld túlsó végén, Long Island-en lakó Soros Györgyöt plakátozta ki, hanem a szomszédok, az ismerősök, a rokonok ellen uszította híveit. A legaljasabb polgárháborús uszítást követte el, amire nem lehet mentség az sem, hogy félreértették, nem így gondolta. A csodálkozó (és némileg undorodó) műsorvezetők kérdésére megerősítette, hogy ahogyan Budapesten gondot okoznak a patkányok, úgy vidéken még inkább, mert vidéken nagyon erős a Fidesz.

Kell legyen a kimondott szavaknak következménye!

Múlt héten pont egy patkányos metafora miatt távoznia kellett Braunau-am-Inn FPÖ-s közgyűlési képviselőjének, pedig ő nemcsak a migránsokról írt patkányként, hanem az osztrákokról is. Tulajdonképpen csak egy állatmesét, egy fabulát követett el meglehetősen színvonaltalanul, ám mivel a város leghíresebb szülöttje sajnálatos módon Adolf Hitler, mennie kellett.

Bangóné Borbély Ildikónak is mennie kell!

És miközben megy, meg kell dobálni szarral, mint Cerseit a Királyvárban, hogy a többiek okuljanak a példájából.

Azoknak a médiumoknak, aki ma cinkosan hallgatnak, pedig a ruandai népirtás 20. évfordulóján másról sem cikkeztek, mint a hutuk és Fidesz közötti párhuzamokról, azok is mehetnek Bangóné Borbély Ildikó után!

Vagy ezentúl bátran hívhatjuk őket csőlakó görénynek.

 

(forrás:tutiblog.com)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bangóné kijelentése után ellepték az internetet a patkányos profilképek!

Hoppá! – Az oroszok máris tiltakoznak az ukrán nyelvtörtény ellen, az EU továbbra is hallgat