in ,

Sebestyén Balázs ars poeticája: Ami magyar, az szar

A két hülye meg asszisztál hozzá

In medias res.

Rettentően elegünk van már abból, hogy Andy Vajna kormánybiztos Rádió1-én a Balázsék c. műsorban folyamatosan a magyarokat és a teljes magyar állami intézményrendszert csesztetik, gyalázzák, hazudoznak róluk HVG-s Fake News-okra alapozva.

Csesztetik a magyarokat Karácsonykor (szemét Posta), az egészségügyet (felolvasva a napi HVG-s Fake Newst), a MÁV-ot szintén kamuhírek alapján csesztették idén, de ugyanez a helyzet a rendőrséggel, a kormány tagjaival és a Nemzeti Konzultációval is, vagy akár a diáktüntetéssel (őket persze támogatták).

 

Íme pár példa Sebestyén Balázsék működésére:

 

Hazugság volt a sérült kisfiára váró apuka elhurcolásának sztorija – Újabb liberális FAKE NEWS – Pedig Balázsék a rádióban hogy meghatódtak!

 

Kamuhírek alapján az egészségügybe is rendszeresen beleszállnak, ballibsi stílusban.

BRÉKING! – Balázsék a Rádió 1-en most az egészségügybe szálltak bele páros lábbal: a MÁV, a Posta, és a Rendőrség gyalázása után újabb intézményrendszert szidalmaznak

 

 

Volt, amikor egy kamuhír miatt egyenesen a MÁV székház ostromára buzdított Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs a Rádió 1-en: „Rohamozzuk meg a MÁV-székházat”. Ez nyílt uszítás!

 

 

Sebestyén úrnak a migrációs probléma sem probléma, ő egyenesen kidobta a kukába a Nemzeti Konzultációt. És jót röhögcséltek azon, hogy több mint 2 millió ember meg kitöltötte.

Nyílt levél Sebestyén Balázsnak, aki kidobta a szemétbe a Nemzeti Konzultációs levelet!

 

A diáktüntetések idején sem bírt magával Balázska. Egyértelmű, ellenzéki politikai véleményt fogalmazott meg Mint mindig.

BRÉKING! – Balázsék a RÁDIÓ 1-en élő adásban népszerűsítették a pénteki politikai diáktüntetést – a másik oldalt persze nem hallgatták meg

 

Szóval összegezve: Andy Vajna kormánybiztos rádiójában Balázsék szerint minden szar, ami magyar. Nehogy valaminek örülni tudjunk, nehogy felemeljük és biztassuk valamivel a magyarokat, nem, naponta belénk kell törölnie Balázsnak a cipőjét.

Úgy véljük Sebestyén Balázs ezzel küldetést teljesít, hiszen a Balázsék c. műsort milliók hallgatják. Balázs jól megél ebből, százmilliókat kaszált és a napi, reggeli, 4 órás magyarokat szidás és baromkodás után hazamegy a feszített tükrű medencés villájába (vajon az RTL-t miért nem engedi be soha a villájába, miért csak az utcán lehet vele interjút csinálni, otthona közelében??? Hm?)

Tehát a célja ennek a kreténnek: a maradék önbecsülésünk elvétele is, mert ha neadjisten egy nemzet lélekben felemelkedik, akkor többé semmilyen külső erő nem hathatna ránk. És ettől a libsik rettegnek.

Ideje a változásnak a Rádió1-ben is….mert elegünk van!

mindenszo.hu

HIVATALOS: Spekulánsok támadása áll a forint gyengülése mögött

Francia vég – A mocsok és a szemét fővárosa lett Párizs (videó)