in , ,

Nyílt levél Konrád Györgynek, aki Orbán Viktor golyó általi kivégzését tartaná szükségesnek

KONRÁD! ELÉG!

Konrád!

Nyílt leveleinkben 95%-ban igyekeztünk a másik félről tisztességgel írni, betartva bizonyos szabályokat. Azonban ez most a részünkről nem fog menni, de erre Ön adott okot.

Ön már korábban is rengeteg ostobaságot nyilatkozott mindenféle liberális sajtónak, korábban is összehordott totális baromságokat, de azt gondolom Ön most átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit általában az Ön elvhű barátai szoktak megtenni. Amikor Orbán szobrokat gyártanak, és tépik le a fejét, majd rugdossák egy tüntetésen. Amikor a Fideszes győztes, idős pedagógusnak a vesztes MSZP-s jelölt azt üzeni, hogy „megbaszlak, úgyis megbaszlak..”. Amikor Koncz Zsuzsa elfajzott népnek és nyelvnek tartja a magyart. És még sorolhatnánk a végeláthatatlan gyűlölködést, és fröcsögést! Mert mi magyarok „moslékzabálók” vagyunk……
És még Önök tartják gyűlölködőnek a jobboldalt, és a kormányt?

A nyíltan rendeszesen uszító jellegű interjúkat készítő HVG-nek Ön azt nyilatkozta, hogy kvázi azt látná Ön jónak, ha Orbán Viktort és feleségét golyó által végeznék ki, ahogy a Ceausescu házaspárt is. Nos, nem kell különösebb magyarázat ehhez.  Egy ilyen uszító, gyilkosságra buzdító kijelentést egy miniszterelnökkel szemben, még egy demokráciában sem lehet megengedni!
EDDIG ÉS NE TOVÁBB!

Szeretnénk megkérni Önt, hogy lépjen a Nagy Bandói útra, és ahogy megkértük a közéletből való eltakarodásra a sivalkodó, és magyargyalázó Koncz Zsuzsát,  úgy megkérjük, sőt nem kérjük, követeljük, hogy egy ilyen elfogadhatatlan interjú után Ön is azonnal HÚZZON EL, TAKARODJON el a közéletből!
Maga ostoba, aljas, rohadék gazember!
A médiában gyilkosságra nyíltan uszító emberekre nincs szüksége Magyarországnak! TAKARODJON EL A KÖZÉLETBŐL!
MOST!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

És még a HVG-nek áll feljebb!! – Perrel fenyegetőzik az Orbán-kivégzős interjút leközlő HVG vezetője

A nyugdíjasok után a Jobbik most minden Fidesz szavazóba is páros lábbal szállt bele – A Jobbik közeli szennylap szerint minden fideszes „vízfejű” és szellemileg visszamaradott