in ,

A nyugdíjasok után a Jobbik most minden Fidesz szavazóba is páros lábbal szállt bele – A Jobbik közeli szennylap szerint minden fideszes „vízfejű” és szellemileg visszamaradott

Extrám módon sivalkodik a hazug szennylap

A Jobbik közeli szennylap szerint minden fideszes „vízfejű” és szellemileg visszamaradott

 

A Zsúrpubi nevezetű Jobbik közeli szennyportál jó kutya módjára cikket írt Simicska Lajos oligarcha fiának valószínűleg rém poénosnak gondolt, valójában rendkívül kínos Facebook-posztjáról, és ha már cikket írt, egyúttal jókorát belerúgott több millió magyar emberbe, gyakorlatilag értelmileg visszamaradottnak minősítve őket. Csak azért, mert Fidesz-szavazók.

A jórészt nevüket sem vállaló zugfirkászokat alkalmazó, Zsúrpubi nevű Jobbik közeli szennyportál hetek óta portálunkon csüngve keres minden betűhibát amit vétünk. Most azonban nagyobb fába vágták fejszéjüket: úgy döntöttek, itt a jó alkalom belerúgni több millió magyar emberbe csak azért, mert Orbán Viktorra és a Fideszre szavaznak. Legújabb cikkükben azt írták:

A fideszes vízfej [Orbán Viktor] cseppet sem áll magasabb szellemi nívón, mint a szavazói.

Fotó: Zsúrpubi

Mindezt azért sérelmezi a nevét fel sem vállaló Zsúrpubi-firkász, mert a Jobbikot pénzügyi lélegeztetőgépen tartó Simicska Lajos is kapott abból a levélből, amelyben Orbán Viktor kéri az állampolgárok támogatását az ország előtt álló feladatok megvívásához, a Fidesz kampányának segítéséhez. Az oligarcha fia erre posztolt egyet a Facebookra, amelyben próbált vicceskedni – de a jelek szerint be van oltva humor ellen:

Fotó: Facebook

A Zsúrpubi természetesen „frappánsnak” minősítette a kis Simicska kínkeserves kommentárját, de hát nekik is meg kell dolgozniuk a betevőért…

MILLIMÉTERENKÉNTI F@SZLEVÁGÁST ÍGÉRT

Emlékezetes, a zugportál első valamirevaló cikke az volt, amikor tenyérbemászó interjút készített Simicska Ádámmal. Pár nappal később a kis Simicska pont a Zsúrpubin keresztül fenyegette meg f@szlevágással a családját fényképező paparazzikat és munkaadóikat:

Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk.

Mint azt a PestiSrácok.hu föltárta, nagy valószínűséggel a Zsúrpubi jelenti az egyik kapcsolódási pontot a Simicska és a Vona család között. Ugyanis a fiatalosnak szánt portál főszerkesztője a Simicska Ádámmal készült benyalós interjút is elkészítő Béres Ferenc Attila, aki vezető szerkesztője a Vona Gábor felesége által főszerkesztett IgenÉlet.hu című konzervatív életmódportálnak. Az IgenÉlet szerkesztője Szaplonczay Dóra is, Béres Ferenc Attila felesége. Utóbbi ugyanakkor a Zsúrpubit kiadó Hungária Média Kft. tulajdonos-ügyvezetője egyben, míg az IgenÉlet Kft. ügyvezetője korábban Pörzse Sándor jobbikos képviselő volt az OPTEN Cégtár adatai szerint.

Simicska plakáthelyein hirdették a zugportált; Fotó: 444.hu

A Jobbik hátszelét fúvó Zsúrpubin az induláskor nem voltak hirdetések, így rejtély, ki fizethette a 2016 végén alapított egyszemélyes cég feltehetőleg méregdrága tavalyi reklámkampányát Simicska Lajos jól ismert hirdetőoszlopain. Gyanítjuk, nincs is itt olyan nagy rejtély.

Vezető kép: B1 Blog
(pestisracok.hu)

Nyílt levél Konrád Györgynek, aki Orbán Viktor golyó általi kivégzését tartaná szükségesnek

Agyhalál Ausztriában – Muhammed az egyik legnépszerűbb gyereknév Bécsben