in ,

Most mi Jövünk! – Ha az ellenzék nyer, az LMP ezt fogja tenni. Mutatjuk

Íme

Az ellenzéki hatalomátvétel esetén az alábbi lépések várhatók:

 

  • Bocsánatot kérnek Brüsszeltől, és haladéktalanul lebontják a kerítést, valamit felszámolják a jogi határzárat.
  • Az ellenzék áprilisi győzelme után bevezetik a vizitdíjat, és egy éven belül bevezetik a több biztosítós egészségpénztárak rendszerét, piacot nyitnak a francia és német egészségpénztáraknak, privatizálják az összes kórházat és egészségügyi intézményt.
  • Elveszik az utazási kedvezményt a hatvanöt év felettiektől, ezentúl csak ugyanazért a tarifáért utazhatnak az országban bárhol, mint a nyugdíj előtt állók.
  • A választások után a mai ellenzékből alakult kormány privatizálja valamennyi rádió és tévé frekvenciát, áruba bocsátja a nemzeti média valamennyi csatornáját és intézményeit, a szerkesztőket büntető eljárás alá vonják.
  • Ellenzéki győzelem esetén novemberben kiosztják a tizenharmadik havi nyugdíjat, de 2019 januárjától visszaemelik az öt százalékos ÁFÁ-t 27 %-ra.
  • Az összellenzéki megállapodás alapján a választási győzelem után azonnali hatállyal felmondják a Paks II. szerződést, és a várható többletköltségek fedezése érdekében 87 %-al megemelik az elektromos áram díját.
  • Az ellenzék a győzelem esetén azonnal megállítja a CSOK-ot, a korábban megkötött szerződéseket felülvizsgálják, azok csak új kamat vállalása esetén folytathatóak.
  • Ellenzéki győzelem esetén már májusban elkülönítenek harmincmilliárd forintot a befogadásra váró „menekültek” lakástámogatására, a pénzből 2700 lakást vásárolnak az ország huszonnégy nagyvárosában és Budapesten.

 

A témához kapcsolódó cikkeink:

 

 

BRÉKING! – Az LMP eltörölné a KATA-t és a CSOK-ot

 

 

LMP-s elszólás! – Ha kormányra kerülnek, megszünteti a KATA-t – Magyarul a kisvállalkozóknak annyi

 

 

Karácsony árnyékszék kormánya máris eltörölné a 15%-os szja-t! – Jöhet a 38%-os adó. Erre minden magyar gatyája rámegy.

 

 

 

mindenszo.hu

 

Süllyed a Jobbik hajója – A kisgazdák feljelentik a Jobbikot

Vizsgálat indul Márki-Zay Péter ellen a diktafonra vett beszélgetések miatt